The Best bookmaker bet365 Bonus

Tentative multiple de fraudare a alegerilor în Maramureș, în timp ce prefectul PNL face poze electorale cu candidații liberali


Se încearcă fraudarea alegerilor în mai multe comunități ale Maramureșului, iar cele mai multe reclamații vin din localitățile conduse de primarii PNL. După incidentul de la Târgu Lăpuș, unde președintele de secție, simpatizant PNL, a plecat acasă cu toate ștampilele aseară și a revenit dimineață cu ele mânjite cu cerneală, au apărut alte nereguli și în alte localități cu primari PNL.
La Copalnic Mănăștur, într-un singur buletin de vot s-au regăsit alte 3 buletine pentru funcția de primar. Aceste tentative de fraudă și votul multiplu sunt acte grave și se pedepsesc conform legii, iar prefectul PNL de Maramureș, Rudolf Stauder trebuie să lasă ședințele foto electorale cu candidații PNL și să se ocupe de aceste probleme. Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu ar trebui să anunțe miniștrii PNL ai MAI și ai Justiției, pentru că neregulile din Maramureș sunt tot mai multe și tot mai grave.


În Baia Mare, după victimizarea candidaților PNL că nu sunt suficiente cabine de vot în secții, acestea au fost deja suplimentate cu 70 de noi cabine până la orele amiezii, iar procesul electoral se desfășoară în parametrii normali. Nu sunt cozi mari și nu exista incidente majore înregistrate în secțiile din Baia Mare. Partidul Social Democrat cere PNL Maramureș să nu mai încerce să creeze panică în rândul cetățenilor și să nu se mai folosească de mass-media pentru a dezinforma. În ceea ce privește o parte a mass-media, accesul observatorilor din partea presei a fost interzis în anumite secții, ceea ce contravine legii electorale.
Este esențial ca toți cetățenii să fie vigilenți și să raporteze orice neregulă observată, deoarece integritatea procesului electoral este crucială pentru democrație. PSD Maramureș lansează un apel ferm către autoritățile competente să ia măsurile necesare pentru a asigura corectitudinea alegerilor și pentru a pedepsi conform legii pe cei care încearcă să compromită acest process democratic de a avea alegeri libere și corecte.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro