The Best bookmaker bet365 Bonus

Servicii de consultanță „grase” pentru Nomenclatorul stradal la Băița de sub Codru


Campania electorală a intrat pe ultima sută de metri, iar la Băița de sub Codru, problemele acualei administrații par să nu se mai termine. După ce am arătat incompetența actualului primar privind rigolele din comună, că o lucrare importantă ar fi trebuit să fie finalizată, dar nu mai știe nimeni nimic de ea, iată că apar și alte informații, mai proaspete, în legătură cu tot felul de achiziții suspecte pe care Primăria Băița de sub Codru le-a făcut în mandatul care se închie în acest an.
Exemplu nou de incompetență crasă, și spunem asta ca să fim cât se poate de elegați, ar fi contractarea de servicii de consultanță, la începutul anului 2021, pentru suma de 98.000 lei + TVA, adică 19.600 Euro + TVA. „Serviciile de consultanță” se referă la realizarea nomeclatorului stradal în comuna Băița de sub Codru, atât de necesar pentru fiecare localitate. Problemele apar atunci când se constată alte comune, învecinate cu Băița de sub Codru au contractat aceste servici cu sume MULT mai mici decât acestă achiziție făcută sub mandatul lui Aurel Dumuța, sume cuprinse între 25.000 – 33.000 lei +TVA.Asta se întâmplă când cheltuirea banului public se face în mod discreționar, fără nici un fel de responsabilitate față de nevoile cetățenilor din comună. Cu banii alocați în plus se (mai) puteau face câte ceva pentru bunăstarea și confortul locuitorilor din această pitorească comună.

Până la urmă, cetățenii din Băița de sub Codru vor hotărî dacă actuala administrație își merită încă un madat, al patrulea consecutiv, sau vor investi cu încredere alți candidați capabili să le reprezinte interesele așa cum ar trebui să facă un gospodar aflat în fruntea comunitații, în fotoliul de primar!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro