The Best bookmaker bet365 Bonus

Bomboanele de Crăciun – până la 70,3% zaharuri din glucide pentru 100 de grame de produs !


 InfoCons a realizat un studiu comparativ pentru produsele tip bomboane de Crăciun cu ciocolată . În acest studiu, au fost analizate 26 produse diferite .
Rezultatele studiului au fost :
Din punct de vedere al aditivilor alimentari, valorile găsite au fost între 1 și 3 aditivi alimentari .

Care sunt cei mai des întâlniți aditivi în bomboanele de Crăciun ?

E 476 – Aditiv alimentar cu rol de stabilizator şi emulgator , obţinut din poliglicerol şi ulei din arborele de ricin . Se utilizează în special în produse de cofetărie pe bază de cacao şi ciocolată , în emulsii şi paste tartinabile cu conţinut de până la 41%grăsime şi în sosuri pentru salate .


E 1103 - Aditiv alimentar cu rol de stabilizator şi agent de legare . Este o enzimă care produce descompunerea zahărului ( sucrozei ) în fructoză şi glucoză , de obicei sub formă de sirop de zahăr invertit  . În mod natural , invertaza este sintetizată de albine , care o folosesc pentru a produce mierea din nectar . Pentru uz alimentar , invertaza se obţine din drojdii . Se utilizează în unele produse fine de ciocolată , cât şi în unele produse fine de cofetărie sau patiserie, conform cantităţilor prevăzute de reţete .
E 202 - Sorbatul de potasiu sau E202 este un aditiv alimentar din categoria conservanţilor . Pentru uz industrial se obţine prin procedee chimice , fiind sarea de potasiu a acidului sorbic E 200 .

Bomboanele de Crăciun - Câte zaharuri și câte calorii conțin ?

Din punctul de vedere al zaharurilor din glucide , produsele au înregistrat cantități până la  70.3g per 100g .
Valoarea energetică de kcal/100g ajunge până la 590 kcal .

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro