The Best bookmaker bet365 Bonus

PSD Maramureș oferă poștașilor consultanță juridică gratuită în urma ”războiului public” declarat de PNL


În cadrul conferinței de presă desfășurată la sediul PSD Maramureș, liderul județean al social-democraților, Gabriel Zetea a declarat că formațiunea pe care o conduce va oferi consultanță juridică gratuită poștașilor care se simt amenințați de acuzele lansate de PNL.
”Am văzut intervențiile ministrului Muncii care acuză Poșta Română și poștașii că distribuie materialele electorale ale Partidului Social-Democrat. În județul Maramureș, spre exemplu, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, PSD a încheiat, conform legii, contracte comerciale cu poșta maramureșeană pentru distribuirea de materiale de promovare. Din păcate, materialele noastre nu prea au ajuns la cetățeni pentru că au fost foarte mulți postași, cel mai probabil simpatizanți ai altor partide politice, PNL sau USR, care au uitat pliantele noastre prin ploaie, au uitat să le distribuie sau le-au dus după ziua votului și din acest motiv am hotărât să întrerupem colaborarea cu Poșta.

Nu a fost însă nicio schimbare politică la nivelul Poștei, în ultimii ani de zile. Astăzi, acest scandal este folosit de PNL tocmai pentru a încerca să își pună niște politruci la conducerea Poștei sau prin județe. În ceea ce ne privește, indiferent de faptul că știm că anumiți poștași sunt membri PNL sau USR, iar unii vor fi probabil dați afară de către nouă conducere instalată de către Guvernul Orban, noi le stăm la dispoziție tuturor cu asistență juridică gratuită, pentru a protesta împotriva acestor abuzuri pe care le pregătesc liberalii. Ultima dată când am auzit în județul Maramureș vorbindu-se despre schimbări la poștă a fost pe vremea lui Mircea Man, care astăzi este tot membru PNL. Ei aveau de fiecare dată interesul de a schimba, de a-și pune propriii oameni, propriii politruci în diferite funcții călduțe, pentru că aceasta este meteahna pedelistă care a fost împrumutată, astăzi, de către PNL”, a arătat președintele Gabriel Zetea.
Șeful PSD Maramureș a declarat că social-democrații vor sta la dispoziția fiecărui om care va simți că este supus vreunui abuz în perioada următoare și îi vor oferi asistență juridică gratuită. ”Astăzi vorbim despre poștași, dar în perioada următoare vor urma și alte schimbări ilegale, așa cum s-a întâmplat și în 2010, făcute de către PNL. De aceea, noi nu vom accepta și vom încerca să ajutăm  fiecare cetățean care ne va cere ajutorul”, a conchis președintele social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro