The Best bookmaker bet365 Bonus

Casa Tineretului intră în patrimoniul județului Maramureș


Dreptul de proprietate asupra Casei Tineretului din Baia Mare a fost câștigat în instanță de Consiliul Județean Maramureș. Astfel, procedurile de intrare în posesia clădirilor aflate în paragină au fost demarate, iar Fundația Județeană pentru Tineret Maramureș va preda imobilul în cel mai scurt timp.
Potrivit Sentinței Civile nr. 1744, din 21 iunie 2017 emisă de Tribunalul Maramureș și a Deciziei Curții de Apel Cluj nr. 6689 din 15 decembrie 2017, Hotărârea Consiliului Județean Maramureș nr. 80/23 mai 2013 își menține legalitatea. Prin urmare, șeful administrației județene, Gabriel Zetea a dispus constituirea unei comisii de preluare – predare a imobilului Casa Tineretului. În acest sens, în cursul zilei de marți, 20 martie 2018, membrii comisiei s-au deplasat la fața locului și au demarat procedurile specifice pentru preluarea în patrimoniul județean a aceastei clădiri care, până recent, s-a aflat în administrarea Fundației Județene pentru Tineret Maramureș.


”Marți, la primele ore ale dimineții, însoțit de colegi din Consiliul Județean Maramureș și reprezentanții FJT Maramureș, pe cale amiabilă, am demarat procedurile de predare – primire a Casei Tineretului din Baia Mare. O dată cu trecerea Casei Tineretului în domeniul public al județului Maramureș se impun, în regim de maximă urgență, câteva măsuri care să protejeze cele două corpuri de clădire până la intrarea în reabilitare: asigurarea securității clădirilor, igienizarea spațiilor interioare și exterioare, intervenția rapidă pentru reparații la acoperișul clădirii și la sistemul de canalizare. Totodată, Consiliul Județean Maramureș va demara procedura de elaborare a unui SF pentru reabilitarea și modernizarea celor două imobile. Ulterior, în cel mai scurt timp, Casa Tineretului va fi redată celor care, prin natura activităților, desfășoară acțiuni și proiecte de tineret, culturale și educaționale”, a menționat vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.
Întrucât imobilele se află într-o stare avansată de degradare, după realizarea tuturor măsurilor impuse pentru protejarea lor Consiliul Județean Maramureș va decide care va fi destinația acestora.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata