The Best bookmaker bet365 Bonus

Daniel Metz managerul NTT DATA învingător în conflictul de comunicare cu Liviu Alexa


Magistraţii Tribunalului Cluj au respins vineri cererea de ordonanţă preşedinţială, din partea controversatului afacerist politician Liviu Alexa, care cerea obligarea lui Daniel Metz, managerul firmei multinaţionale NTT DATA, la a se abţine în a-l critica public. Anterior Alexa îi ceruse explicaţii magnatului pentru că şi-a permis să finanţeze un post de radio fără să-i ceară permisiunea.

Minuta Tribunalului Cluj

Admite în parte apelul declarat de Daniel Metz împotriva Ordonanţei preşedinţiale din dosarul Judecătoriei Cluj Napoca, pe care o schimbă în parte şi în consecinţă
Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată şi precizată de către reclamantul Alexa Liviu Doru Alin în contradictoriu cu pârâtul Daniel Metz. Decizia este definitivă.
Alexa i-a cerut explicaţii toamna trecută lui Daniel Metz, pentru intrarea pe piaţa media, prin înscrierea la competiţia pentru o frecvenţă radio, la care aspira şi el. Imediat managerul NTT DATA a relatat presei episodul, într-o conferinţă publică, declarând că nu înţelege să cedeze ameninţărilor.


În mod paradoxal, după ce a consumat importante fonduri pentru trustul său de presă, provenite dinspre Daniel Metz, tot Alexa a fost cel care l-a acuzat pe finanţator că îi produce pierderi de imagine şi l-a dat în judecată, cerându-i să înceteze cu atacurile din presă.

Lider absolut pe piaţa media clujeană, după numărul proceselor de calomnie, Alexa este  o prezenţă constantă în sălile Palatului de Justiţie, tot mai multe victime cerându-i daune de imagine.

http://muzicainstantelor.ro/index.php/2018/03/16/daniel-metz-managerul-ntt-data-nu-are-restrictii-de-comunicare-publica-infrangere-usturatoare-pentru-liviu-alexa-in-dosarul-conferintei-de-presa-de-la-opera-plaza/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata