The Best bookmaker bet365 Bonus

Annamaria Somay este suspecta in dosarul achizitionarii si finantarii trustului EMM


In dosarul nr 12/P/2013 ea este acuzata de marturie mincinoasa. Urmeaza cele de tainuire de probe si favorizarea infractorului.

Mai de una zi, hapt suparata rau pe mine, Romeo Dobocan si Maramuresenii.ro pentru faptul ca am dat ca sigura vestea ca va fi infundata rau de totului pentru marturii mincinoase si tot felul de actiuni de interpunere in mai multe acte de „binefacere” ale lui Catalin Chereches Annamaria Somay a dat ca siguuuuuuur faptul ca ne va da pe toti in judecata.
Am raspuns si eu, logic si Romeo Dobocan, colegii ceilalti si-au vazut si ei linistiti de treaba.
UN NOU MATERIAL semnat pe pagina lui Romeo Dobocan ne atrage atentia si vi-l redam mai jos.


E un text scris cu prea multa eleganta pentru un astfel de destinatar, e o simpla parere, dar e un text care intareste ceea ce spuneam eu ca Annamaria Somay nu este chiar ingerul in care pozeaza.
Si, intr-o alta ordine de idei, ca sa va fie clar cat sunt de groase lucrurile chiar si in acest dosar, va rog sa va ganditi la faptul ca iSpan Cristian INCA NU A DAT DECLARATII in acest dosar, context in care Annamaria Somay ESTE DEJA incriminata.

„Ca să nu fiu acuzat de mărturie mincinoasă...îi arunc în gura „lupului” pe cei de la DNA, citându-i. De acum e treaba lor să dea socoteală:))
Minciuna e patologică sau virală?!
Scriam în urmă cu câteva zile: „Annamaria Somay, pusă și ea sub acuzare, într-un alt dosar al lui Cherecheș, pentru mărturie mincinoasă, apare în referatul procurorilor că ar fi primit bani de la FCM Baia Mare pentru a-și rezolva unele probleme”.
Atunci, colega din presă a considerat că e bine să mă amenințe cu dare în judecată pentru că aș fi calomniat-o prin afirmația că e învinuită în dosarul deschis la adresa lui Cherecheș în 2013.
A dorit să aducă argumente verbale că induc în eroare publicul. Dau copy-paste unei părți a răspunsului ei:„ Nu am fost trimisă în judecată, nu sunt anchetată, sunt martor. Dacă eram anchetată, cercetată sau trimisă în judecată numele meu apărea aici (trimitere la pagina DNA-n.n.)Sunt martor, asta da.”
Cei care îmi urmăresc emisiunile la TV și postările știu că nu fac afirmații dacă nu am suficiente dovezi. Sunt sigur că nu s-au îndoit, nici de data aceasta, de justețea celor spuse. Pentru a le răsplăti încrederea necondiționată, le ofer lor, dar și colegei Somay (ei fără pretenția de a putea învăța că presa se face în baza unor dovezi, nu prin impresii, manipulare și servilism) dovada oficială că este învinuită.
„În dosarul 12/P/2013 Somay Annamaria are calitatea de suspect (!!!nu martor) pentru comiterea infracțiunii de mărturie mincinoasă, tocmai pentru mărturia depusă în legătură cu implicarea inculpatului Cherecheș Cătălin în achiziționarea și finanțarea trustului de presă eMM”. (referat DNA de trimitere în judecată a inculpatului Cherecheș Cătălin, pag 76).”

http://stirilemm.ro/dezvaluiri/40105-civism-cu-parfum-de-coruptie-mafia-intervenientilor-din-procesul-cu-romaltyn.html

http://stirilemm.ro/juridic/39094-catalin-chereches-interpusii-sportul-emm-si-atentia-dna.html

http://stirilemm.ro/juridic/44717-annamaria-somay-actualmm-free-media-sau-hotul-care-striga-hotul.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro