The Best bookmaker bet365 Bonus

Mai puțini elevi ai claselor terminale înscriși la Bacalaureat, comparativ cu Evaluare


Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat că 77% dintre elevii claselor terminale s-au înscris la examenul de Bacalaureat, în timp ce la Evaluarea Națională procentul e de aproape 90%.
„Pentru Evaluarea Națională sunt înscriși peste 131.000 de elevi din cei 147.660, deci aproape 90% sunt înscriși. În urma ultimelor verificări au fost eliminați acei elevi care, din păcate, n-au putut să-și încheie situația școlară. N-au fost cazuri multe, din fericire”, a declarat Sorin Cîmpeanu.
Acesta susține că în cursul zilei de miercuri au fost terminate și ultimele verificări în acest sens, care vizează patru județe.Câți absolvenți din promoțiile anterioare s-au înscris la Bacalaureat

În ceea ce privește examenul de Bacalaureat, ministrul Educației susține că s-au înscris 77% dintre elevii claselor terminale.

„La Bacalaureat sunt înscriși din promoția curentă 114.143 de elevi din clasele terminale, raportat la peste 148.000 de elevi din clasele terminale, asta înseamnă un procent de 77%”, a spus ministrul.

Conform acestuia, din promoțiile anterioare s-au înscris la Bacalaureat aproape 20.000 de absolvenți.

https://www.descopera.ro/dnews/19748771-mai-putini-elevi-ai-claselor-terminale-inscrisi-la-bacalaureat-comparativ-cu-evaluare

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro