The Best bookmaker bet365 Bonus

La sfârşitul lunii octombrie va avea loc concursul pentru ocuparea posturilor de conducere din învăţământ


Pentru ocuparea posturile de directori de şcoli sau alte posturi de conducere şi îndrumare din învăţământ, Ministerul Educaţiei şi Cercetării organizează un nou concurs la sfârşitul lunii octombrie.
Secretarul de stat pe probleme de învăţământ preuniversitar, Vasile Şalaru, arată că ar trebui introdus un nou amendament la Legea Educaţiei nr.1/2011, care să modifice prevederile ce vizează componenţa comisiei de concurs.
"Nu sunt de acord cu prevederea din lege, prin care doi consilieri locali notează candidaţii la posturile de director de şcoală.

Nu ca un om, oricât de bun specialist ar fi într-un domeniu, e capabil să noteze un profesor de gradul I care susţine un concurs de manager pentru o unitate de învăţământ. Cu atât mai mult cu cât există comune unde printre consilierii locali sunt şi oameni cu studii medii sau şcoală profesională", arată Şalaru.
Statutul personalului didactic urmează să fie reglementat de o lege specială, ale cărei prevederi se află încă în dezbatere la Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro