The Best bookmaker bet365 Bonus

Prefectul s-a dus azi iarasi la scoala


Domnul prefect al judeţului Maramureş, Anton Rohian, a luat parte azi, 9 octombrie 2014, la şedinţa de analiză a situaţiei învăţământului din judeţul nostru, organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş.
    Doamna inspector şcolar general Ana Moldovan a transmis public un mesaj de mulţumire domnului prefect Anton Rohian: “Ţin să îi mulţumesc domnului prefect pentru faptul că pe agenda dansului, şi aşa extreme de încărcată, a pus învăţământul ca prioritate şi a răspuns, ca reprezentant al Guvernului României in teritoriu, ori de cate ori l-am solicitat”.

Prefectul judeţului, Anton Rohian, a subliniat în cadrul şedinţei de lucru la care au participat directorii de instituţii de învăţământ din judeţul Maramureş, că este imperativ necesar ca şcoala să urmărească ce se întâmplă cu elevii după ce aceştia părăsesc şcoala.
„Sunt a treia oara aici, în acest cadru, şi de fiecare dată am aceeaşi senzaţie de bucurie când sunt alături de vârfurile de lance ale educaţiei din judeţul Maramureş. Ca şi prefect încerc să transmit guvernului Ponta problemele învăţământului din acest judeţ. Vă spun: sunt mulţumit de faptul că suntem peste media naţională la examene şi vreau să vă transmit mulţumiri pentru acest lucru.
Apoi, vreau să trag un semnal de alarmă: Nu trebuie sa stăm indiferenţi fata de ceea ce înseamnă etnia romă cu problemele ei. As vrea sa înţelegeţi ca nu este nicio şansă, ca nu putem face un pas în fată dacă nu facem ceva pentru ei cu onestitate. Am să discut punctual cu directorii institutiilor de învăţământ care au elevi de etnie romă.
Nu în ultimul rând vreau să vă mărturisesc faptul că am o mulţumire, ca prefect, că municipiul reşedinţă de judeţ are în frunte un om pentru care învăţământul este cu adevărat o prioritate!” a declarat domnul prefect Anton Rohian.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata