The Best bookmaker bet365 Bonus

Vin alegerile!

Uraaaaaaaa! Vin alegerile! Vine „Moș Crăciun”(ul) poporului român, unul dintre cele mai oropsite popoare din câte există. Sosesc alegerile, sosesc și promisiunile electorale. Normal, NU!
Pentru prima dată de la masacrul în masă al statului român asupra poporului român, caTindații vin cu ceva nou, cu ceva… modern, promisiune nouă: Reducerea taxelor!
Ce nebunie! Păi, dacă se reduc din taxe , înseamnă că acelea au fost impuse ilegal și atunci ar trebui să ni se returneze banii luați cu japca, iar cine a greșit să plătească!


Nu suntem ai lui Dumnezeu!? Nu este Dumnezeiește ca cine greșește să-și facă …. „metaniile”? Cu ce mai vin caTindații? Ca și ceilalți, vin cu promisiuni de măriri de salarii și… pensii. Buuuun! Doamne-ajută! Mă-ntreb și-ntreb: De unde vin acești bani? De unde aceste surse și resurse financiare?
Numărul șomerilor crește de la an la an, de locuri de muncă nu am auzit că s-ar preocupa guvernant-parlamentarii, deci…., „ioc”. Și-atunci, de unde bani pentru măriri? Știm cu toții că mare parte din banii de salarii și pensii vin din împrumuturi externe. Și atunci, de unde măriri? S-o-„nghițim” și pe-asta! Fac rost de bani, „cerșind” (până când, nu se știe), dar de ce măriri doar la două …„pături sociale”? Se poate ca într-o familie cu copii: (învățământ, industrie, sănătate, pensionari…), la masă, unora să le dai ștevie și dragavei iar celorlalți fripturi cât trupina de salcâm bătrân!? Ce părinți sunt cei care fac așa ceva? Vin alegerile! Pe cine votează poporul de proști?
Votează pădurile? Păi…, nu mai sunt! Altă dată toate bălțile erau pline cu păduri, acum dealurile și munții își aranjează chelia-n ele, iar broaștele n-au umbră unde să cânte!
Votează industria? Păi..., nu tot ăștia au puso-n barje, de plângea Dunărea! Votează agricultura? Care agricultură, oameni buni, că ciulinii lui Fănuș au invadat totul. Votează învățământul? Care învățământ, Doamne!? Numiții și aleșii ne duc în pas de defilare spre „mândrul” analfabetism.
Votează sănătatea? O, Doamne! Care sănătate? Un medic cu 40 de ani vechime care a salvat zeci, sute, mii de vieți omenești are o pensie până-n 1500 lei, alții, ai statului (ai statului lor) au pensii până la și peste 40 000 lei.
Ce zici, Tu, Doamne, de-aceasta…, dacă nu ne-ai părăsit de tot, dacă nu te-au gonit de tot!? Continuă să se folosească țiganii (cât de curând ne vor „înșeua”) și ungurii care numai rău ne-au făcut, ca masă de vot împotriva poporului român. Vin votările! N-am nicio speranță că lucrurile se-ndreaptă. Tot hoți, mincinoși, canalii în Casa Poporului ori în guvern, indiferent al cui va fi.
Știu, printre caTindați sunt și candidați, dar puțini. De după lovitura de stat iliesciană nu am avut președinți, parlamentari ori guvernanți care să le pese de popor, să vrea binele poporului.
Nu am auzit că un parlamentar ori guvernant a intrat în greva foamei ori a încercat să se spânzure „un pic” pentru binele poporului său.
Sunt sigur că și în viitorul mandat vom avea o majoritate care va bloca anchetele justiției, că se vor face luntre și punte pentru a-i apăra pe hoții cei mari. Eu cred ca la fel vom afla de la justiția noastră oarbă și surdo-mută că dosarele hoților naționali stau câte 10 ani prin sertare fără sa fie soluționate.
Vin alegerile! Vine aceeași Mărie grasă, frumoasă și cu șoldurile-n mâini, dar cu altă pălărie. Vin alegerile! Este prima dată când aleșii zâmbesc – cu toți dinții și nu mai rânjesc. Zâmbesc o lună și ne rânjesc sălbatic 4 ani. Sosesc alegerile! Poporul de proști deja a început să se încaiere. Nu se încaieră mult!
Doar până-n ziua alegerilor, după care-ncep din nou să înjure că s-au mărit prețurile, că apar noi taxe, că nu știu ce hoț de parlamentar ori guvernant prins cu rața-n gură este blocat în a fi deferit justiției, că teancul de șomeri crește (crește teancul de șomeri direct proporțional cu pensiile nesimțite), că nivelul de... râsul lumii crește, că ne consolidăm pe loc „fruntaș” în coada Europei.
Mai sunt sigur că absolvenții de școli vor fi înregimentați în centre de șomaj și se vor ocupa cu ce le oferă statul: furturi, violuri, fuga din țară.
Oameni buni, curând România n-o să mai fie! Praful și pulberea se va alege de țara mea și noi, proștii, vom vorbi despre ea cu... a fost!
Vin alegerile!
Trăiască alegerile!
Popor român, deșteaptă-te!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro