The Best bookmaker bet365 Bonus

„Masina de scris” care vorbeste

Constat ca prezenta mea deranjeaza foarte tare, ca cele scrise de mine le sta in gat netrebnicilor zilei.
In absenta argumentelor cu care sau prin care sa-mi demonteze randurile, cei vizati se inconjoara de nimurici, de tot felul de internauti care dau cu pietre, la comanda.
De regula ma musca de fund pe Facebook, acolo unde mie mi-au fost sparte in repetate randuri profilurile si unde sunt blocat in a mai posta ceva.
Deci, ei spun, eu nu pot replica, asta e!
In atari conditii, cei care mi-au hackerit ziarele jubileaza in continuare.


Ancheta DIICOT se misca in reluare, de parca si procurorii s-ar tine de cioace sau ar fi pe mana cu ei.
In atari conditii, la polul opus, cu stres maxim si cheltuieli materiale si emotionale extrem de importante am reusit sa pornesc din nou „NecenzuratMM”, o publicatie noua de fapt, pentru ca hackerii platiti au facut ravagii.
Spre exemplu, cum ii pica deloc hidrocefalului Grigore Ciascai, cel care in viata lui doar s-a imbogatit din presa, cel al carui fiu a fost regeste recompensat de Catalin Chereches taman pentru ca l-a pupat bine-ntre fese, „masina de scris” care ma musca iar de cur.
„Masina de scris” Grigore Ciascai, individul care l-a turnat la „Academie” pe cel ce-i da un rost in viata s-a zburlit iar la mine, intr-un ziar care se da pe gratis.
Ei nici nu stiu ca aceasta „distribuire gratuita” pute a coruptie de la km distanta, pentru ca este inevitabil ca si procurorii sa se intrebe de unde vin acesti bani, aceasta risipa, sau de ce in aceste pagini de la „ACTUALMM” apar firme care au lucrari directe sau indirecte cu Primaria inca condusa de Catalin cel anchetat taman pentru ca a preluat prin interpusi alt trust.
Veti vedea ca si Grigore Ciascai, dar si Catalin Chereches care, desi intrebat cum se pozitioneaza fata de dezvaluirea lui Ciascai cum ca el l-a pus sa scrie, se vor alege cu faine procese.
Un mizilic pentru Catalin, cel arestat si anchetat pentru fapte infinit mai grave.
In atari conditii, cand Catalin va fi scos definitiv din schema, ca si Anghel mai antart, Grigore al nostru nu va avea nicio problema in a-si cauza o alta victima, un alt finantator, un alt sistem material de referinta.
Cel ce este lipsit de orice lume interioara, cel ce se misca exact ca jucariile pe baterii numai si numai la vederea banilor, cel ce si-a dat in gat finantatorul vine si zice de altii ca sunt... exact ca el.
Pentru ca el crede ca daca el este capabil de mizerii, toata lumea este.
Nu e asa, Grigoce cel acuzat de Adi Rusu ca ti-ai fi violat propriul copil!
Se va alege cu un nou proces, pentru ca eu am mai iertat si altadata aceasta „huiduma de presa”, acest „huligan de presa”, cum l-a denumit candva raposatul Chira.
Asadar, nici de batrani, nici de breslasi nu-i pasa acestei „masini de scris”.
Lui ii pasa numai de banii zornaitori ce-i vor aduce pieirea.
El isi va frange gatul si va ramane la periferia presei serioase, pentru ca individul asta n-a cladit nimic si niciodata n-a fost capabil sa arate cu degetul inspre cei ce gresesc din administratie si nu numai.
El, din contra, a aratat cu degetul, dar numai inspre cei care-au indraznit sa se opuna sistemului!
Si asta taman pentru ca sistemul ticalosit il sustine.
Inca!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro