The Best bookmaker bet365 Bonus

Despre ActualMM si despre primarea ADEVARULUI!

Viata mea privata n-a fost niciodata un subiect public pana acum o luna si jumatate, data la care, inexplicabil de triumfatori „colegii” de la ActualMM au scris ca in seara de 29.02/01.03.2016 mi-as fi agresat prietena.
Numele meu a fost precizat, al acesteaia nu in acel material!
Nimeni nu mi-a cerut un punct de vedere, nimeni nu m-a intrebat nimic, astfel nedandu-mi-se sansa de a-mi spune punctul de vedere.
Stirea – data ca sigura – a fost preluata drept adevarata, iar stirea cu jurnalistul care si-a agresat iubita a facut inconjorul tarii si-a lumii.
Si, asa cum am depus inscrisuri in instanta, pentru a-i intarata pe anumiti postaci impotriva mea, tot felul de asa zise comentarii, unele scrise cica chiar de mine au aparut sau disparut, din subsolul articolului cu pricina.


„Logic” materialul a fost publicata si-n editia print, una care se da gratuit prin targ, pentru ca la cat de prost este realizata ca si concept editorial nu s-ar fi vandut.
Iar ei, o asociatie infiintata abia la finele anului trecut au interesul vadit ca laudele lor fata de primarul Catalin Chereches sa se auda si vada, au dintr-o data bani sa arunce in vant.
Noi, ca niste bieti muritori ce suntem AM CERUT DEJA autoritatilor sa verifice daca nu cumva, „din pura intamplare”, cei care isi fac publicitate „intamplator” in acest ziar si deci care finanteaza „o asociatie” sunt firme care au afaceri cu primaria condusa de cel in al carui sediu stau ei pe gratis si-si desfasoara activitatea.
Va fi distractie mare cand se vor termina verificarile incrucisate si o noua paine de mancat pentru procurorii DNA.
N-ar fi deloc mare minunea ca, la fel ca si in cazul lui Anghel, care a fost prins si bagat la bulau cu un caz „subtire” sa se intample la fel si in cazul ActualMM, ma scuzati… Asociatia Free Media - una care are ca scop si „dezvoltarea comunicarii” - sa se intample la fel cu Catalin Chereches.
Atacurile la adresa mea si ale vietii mele private au continuat, drepturile mele civile au fost terfelite, nimeni nu m-a intrebat iar nimic, pana si prezumtia de nevinovatie fiindu-mi incalcata grosolan, desi in Constitutie scrie cu totul altceva.
S-a facut si mai mare taraboi cand – TOT FARA CA SA AM DREPTUL LA APARARE – s-a dat impotriva mea un ordin de restrictie, la cererea persoanei in cauza.
Am aratat in recursul recalificat in apel toate neconcordantele, etc, etc…
„Logic” – un nou articol pe online la ActualMM, de asemenea publicat si in editia print din zilele urmatoare.
Cu poza mea si numele ei, pentru prima data dezvaluit, Monica Marchis.
Ca o „coincidenta”, la acest articol nu au mai curs comentariile ca la primul articol, pentru ca le dezvaluisem in instanta strategia mizera de denigrare a mea, de provocare a celor ce nu ma agreeaza, a aplaudacilor si postacilor care devin zmei intr-un spatiu virtual, dar care n-ar avea curajul sa spuna nimanui in fata ce gandesc despre el in viata reala, pentru ca sunt niste constipati emotional, cu actiuni refulatorii.
Ei bine, in 13.04.2016 am avut process cu ActualMM pentru cele facute.
La dosarul cauzei am atasat SI UN INSCRIS, din dosarul 8867/182/2014, in care numita Monica Marchis este parat si se cam sustrage judecatii.
Din adresa depusa la acest dosar in data de 11.04.2016 de expertul tehnic judiciar Tiberiu Kalmar, numit sa faca o expertiza cadastrala in acest dosar rezulta cat se poate de explicit faptul ca in data de 1 martie 2016 „am fost anuntat de avocatul paratei ca Marchis Monica a avut un accident de masina inainte cu o seara de data programarii masuratorilor si nu se va prezenta la data anuntata pentru masuratori”.
Acestea ar fi trebuit sa aiba loc in 01.03.2016, ora 10.
Deci, ce aveti de spus, dragi „colegi”?
Ati sustinut ca sunteti profesionisti si ca ati scris „pe surse”, ca v-ati documentat bine de tot.
Mai vedem!
Mai atasez, tot pentru cultura voastra generala un alt inscris, in fapt o cerere oficiala a partii adverse Monicai Marchis in acel dosar, prin care avocatul Alina Ilut cere explicit Judecatoriei Baia Mare, eliberarea actelor din care rezulta ca ea a suferit un accident auto in seara de 29.02/01.03.2016 si ca ar fi imobilizata in aparat gipsat de atunci si pana acum.
Astfel, acele acte nu au cum sa mai dispara de la dosar, ca si cand nu ar fi existat niciodata!
NOI avem dovada ca se plimba bine merci, in 14.03.2016 chiar a fost in instanta, etc...
Si asta desi, in dosarul cu mine a depus alte si alte actele medicale eliberate de medici din spitalul condus chiar de mama lui Catalin Cherches - prietena de familie cu familia Marchis si cu care Monica si-a planificat excursia in India - sau de sora masonului Remus Burdea, doctorita neurolog Ramona Savu, de asemenea prietena foarte buna cu familia Marchis de cand Monica a avut o relatie cu Remus.
Dar, despre faptul ca orasul e plin de lavanda achizitionata de la Monica, ca in biroul primarului stau machetele unei statui pe care o va face in oras Ioan Marchis, ca Monica, impreuna cu fostul ei amant italian, Fulvio, printr-o firma de proiectare a facut Parcul Municipal - din care lipseste o cladire intreaga - afacere de cca 5 milioane de euro vom mai vorbi.
Aceeasi firma va face si Parcul castanelor, afacere de peste 10 milioane de euro.
Si daca tot am ajuns la acte medicale, Certificatul de la medicina legala spune altceva.
Deocamdata numai atat, dragi… confrati!
Va garantam ca si actele medicale de care Monica Marchis a facut cu atata usurinta rost sunt in momentul de fata supuse atentiei organelor judiciare.
Sa nu va mirati daca Baia Mare va aparea iarasi pe lista oraselor cu medici arestati!
Va mai spunem, doar atat, art 266 Cod penal (inducerea in eroare a organelor judiciare) prevede o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 - 5 ani de zile pentru „producerea sau ticluirea de probe nereale, in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea acesteia de catre o anumita persoana”.
Si daca mai adaugam aici fals si uz de fals in inscrisuri oficiale, marturie mincinoasa... povestea chiar incepe SA (VA) PUTA!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro