The Best bookmaker bet365 Bonus

De ce se teme Catalin Chereches de informatiile publice?!

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca junele nostrum edil incepe sa se incurce in propriile masinatiuni, ite si facaturi.
Cel mai puternic argument vine chiar din curtea DNA, institutie curioasa din fire – ca si noi, cei cativa jurnalistri rebeli si nesupusi – si institutie care a cautat acolo unde Catalin incearca sa ascunda.
Asa facem si noi de ceva vreme, mergem la Primaria INCA condusa de un om care pana si pe Dumnezeu l-a sfidat cand a dat vin alb de Paste, cand s-a pozat cu insemne masonice in maini, cand a facut targ de carne in fata catedralei chiar in Postul Sfintei Marii, protectoarea  municipiului pe care-l pastoreste dupa bunul plac.
Mergem cu cate-o hartie pe care punem una sau mai mai multe intrebari, de fiecare data numai pe o singura tema, vizand un singur subiect, un singur aspect din cele despre care edilul „uita” sa vorbeasca in public, indeosebi la aservitul trust eMM, despre care tace ca muta-n papusoi, vorba unei mai vechi ziceri romanesti.

Mergem si solicitam raspunsuri, ca sa ne putem informa NOI cititorii, corect si necoafat, cum fac jurnalistii ce-I ciugule din palma si care se imbuiba azi, ca si in trecut, pe vremea lui Anghel, impaunandu-se cu portofele groase.
Cerem in baza Legii 544/2001 privind Liberul acces la informatiile de interes publica, dar si invocand Legea 52/2003 a Transparentei decizionale.
Cerem date publice ca sa va putem dezvalui dumneavoastra ce ascunde primarul sub pres, care sunt acolitii lui si firmele care capuseaza din plin bugetul local.
Veti vedea ca exista paralelisme deloc ciudate intre cei care primesc lucrari prin incredintare directa si fara licitatii si cei ce se regasesc printre sponsorii tuturor manifestarilor cu iz megalomanic sau orgiastic ce se petrec constant in urbe, precum si cu cei ce-si fac publicitate-n trustful aservit.
Veti vedea multe, multe…
Asa vom da si noi o noua mana de ajutor DNA!
Asa va veti convinge inca odata ca NOI am avut dreptate si ca NOI am fost cei ce am spus mereu lucrurilor pe nume.
Cerem date despre lucruri FACUTE déjà, nu inventam nimci.
Doar facem un puzzle din ele, vi le prezenta, trageti concluzii.
Ca tot concluzii vor trage si cei care sunt indriduiti sa faca asta!
Si, sa stiti, ca si-n Biblie, vremurile sunt aproape!
Extrem de aproape as accentua eu!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro