The Best bookmaker bet365 Bonus

Curse charter către Hurghada, Egipt, de pe Aeroportul Internațional "Maramureș"


În cadrul conferinței de presă desfășurată miercuri, 11 decembrie 2019, la Aeroportul Internațional ”Maramureș”, un alt touroperator a anunțat lansarea de curse charter din anul 2020, din Baia Mare, de data aceasta către o nouă destinație și anume Hurghada, Egipt. Este vorba despre Amara Tour, o agenție Tour Operatoare cu sediul în Cluj-Napoca, prezentă pe piața românească din anul 2017, care operează curse directe în regim charter către trei destinații: Tunisia, Egipt și Turcia, în parteneriat cu companii aeriene renumite.

Zborurile către Hurghada, Egipt, vor începe din Baia Mare în data de 10 iunie 2020 și vor fi operate până în 30 septembrie 2020, cu aeronave Boeing 734, de 165 de locuri, având frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare zi de miercuri. Tarifele pentru hotelurile de 4* încep de la 399 euro/ persoană, iar pentru cele de 5* de la 450 euro/persoană, stațiunile din Egipt fiind potrivite atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri și iubitori de snorkeling. Reprezentanții Amara Tour au menționat că au în vedere și posibilitatea de a prelungi perioada de operare, în cazul în care vor exista solicitări în acest sens.


Souani Haithem, directorul general al Agenției Amara Tour, a remarcat, pe baza experienței sale în domeniu, că Aeroportul Internațional "Maramureș" se află pe o traiectorie ascendentă. „Începând de anul viitor, maramureșenii se vor bucura de posibilitatea de a călători în Egipt fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte orașe. Aceasta posibilitate este o reconfirmare a faptului că Aeroportul Internațional "Maramureș" începe să se dezvolte și să atragă parteneri de încredere. Este începutul unei noi colaborări, care sunt convins că va fi una de succes”, a arătat Souani Haithem, Director General al Agenției Amara Tour.

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la conferința de presă de către președintele Gabriel Zetea, care a subliniat că prezența mai multor touroperatori pe Aeroportul Internațional ”Maramureș” este un bun indicator al faptului că acesta se află în plin proces de dezvoltare, situație benefică întregului județ. „Le urez bun-venit în Maramureș noilor noștri parteneri, iar faptul că Aeroportul se dezvoltă este un lucru îmbucurător pentru noi toți. Îmi exprim convingerea că aceste curse charter care vor fi operate în județ vor fi profitabile și că, pe lângă destinația Hurghada, care a fost programată pentru anul 2020, vor veni către maramureșeni și cu alte destinații. Am avut o experiență foarte bună cu cursele charter către Turcia în anul 2019, lucru care cred că a încurajat Amara Torur să vină înspre Aeroportul Internațional Maramureș”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Directorul Aeroportului Internațional "Maramureș", Dorin Buda, a subliniat că, dincolo de toate zvonurile privind funcționalitatea Aeroportului, acesta nu se confruntă cu niciun fel de restricție de operare, devenind atractiv pentru tot mai mulți touroperatori. „Din luna aprilie 2019 am reluat zborurile comerciale, am reușit să facem și alte proceduri de aterizare și decolare, astfel încât nu mai avem niciun fel de restricții de operare, indiferent de condițiile meteo”, a declarat Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional "Maramureș".


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata