The Best bookmaker bet365 Bonus

Paralela 45 a lansat zborurile către Antalya, Turcia, cu un avion TAROM


Vineri, 7 iunie 2019, a doua cursă charter către Antalya a decolat de pe Aeroportul Internațional Maramureș. De această dată este vorba despre o cursă TAROM realizată cu un avion de 180 de locuri și cu un grad de ocupare de 90%. Reprezentanții agenției de turism se arată încântați de numărul biletelor vândute pentru prima cursă operată de Paralela 45 și partenerii săi din Maramureș. Dintre turiștii care au ales acest zbor, peste 60% sunt maramureșeni, iar restul provin din Satu Mare și din județele limitrofe, a arătat directorul Paralela 45, Mircea Spătar.
    Alături de reprezentantul Agenției Paralela 45 s-a aflat și directorul general al Aeroportului Internațional Maramureș, Dorin Buda, dar și vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Doru Dăncuș. ”Azi, 7 iunie 2019, Paralela 45 și partenerii săi operează primul zbor spre Antalya, Turcia, de pe Aeroportul Internațional Maramureș. Avionul de 180 de locuri va zbura de pe aeroport în fiecare zi de vineri, la ora 12.20, urmând să revină săptămâna următoare vineri.

Ultima cursă este programată să plece din Baia Mare în 20 septembrie și să revină în 27 septembrie 2019. În afara primei curse, unde gradul de ocupare este de 90%, toate celelalte zboruri din luna iunie sunt reținute în proporție de 100%. Locuri libere mai sunt doar în luna iulie, pentru cursele care încep din 5 iulie. Apoi, din nou sunt reținute în proporție foarte mare cursele de la finalul lunii iulie, finalul lunii august și începutul lunii septembrie 2019, deci maramureșenii care doresc să achiziționeze bilete spre Antalya, cu plecare din Baia Mare, sunt așteptați în sucursalele Agenției Paralela 45 și la partenerii săi, pentru a primi toate informațiile solicitate. Este puțin probabil să existe variante de last-minute, solicitările fiind extreme de multe”, a declarat Mircea Spătar, directorul Paralela 45.
    Și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș a declarat că marea dorință a executivului instituției județene este de a aduce cât mai mulți turiști și cât mai multe oferte de zbor în Maramureș. ”Ne dorim foarte mult ca, odată cu operaționalizarea Aeroportului Maramureș, împreună cu agențiile de turism din județ și cu cei mai importanți turoperatori, să creștem turismul de incoming în Maramureș, prin elaborarea unor oferte atractive și integrate pentru toți cei care doresc să vină în județul nostru pe calea aerului. Totodată, atât conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș cât și conducerea Aeroportului fac demersuri pentru ca, în cel mai scurt timp, de pe Aeroportul Internațional să avem curse internaționale de linie. Și că tot vorbim de incoming, pe Aeroport se afla garată o aeronavă care face o cursă charter cu 60 de turiști care vizitează Maramureșul”, a arătat vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș. Reprezentantul executivului Consiliului Județean a subliniat faptul că se dorește promovarea județului, concomitent cu oferirea posibilității maramureșenilor de a ajunge pe calea aerului în alte țări.
    Și directorul Aeroportului Internațional Maramureș, Dorin Buda a arătat că investițiile făcute de Consiliul Județean Maramureș și de către Guvernul României în aeroport acum își culeg roadele, dar a mulțumit și Agenției Paralela 45 pentru faptul că au ales Maramureșul pentru aceste curse charter spre Antalya, insistând pe faptul că orice categorie de aeronavă poate ateriza și decola din pe aeroportul maramureșean în condiții de siguranță deplină.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata