The Best bookmaker bet365 Bonus

Premieră în Maramureș: Christian Tour lansează primul zbor charter din istoria Aeroportului Internațional, către Antalya, Turcia


Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România și Aeroportul Internațional Maramureș anunță o nouă destinație pentru locuitorii județului nostru: Antalya, Turcia. Zborurile spre această destinație vor fi săptămânale, în regim de curse charter, începând din luna iunie 2019. Cursele vor fi operate de Christian Tour în fiecare zi de luni, începând cu data de 17 iunie 2019. Cursa charter Antalya va aduce mai aproape Turcia de Maramureș. La doar două ore și un sfert distanță, turiștii vor putea fi mai aproape de una dintre cele mai populare destinații de vacanță din ultimii ani, Antalya fiind căutată atât de familiile cu copii care vor să se relaxeze, cât și de cei care caută adrenalină în concediu, fiind locul ideal pentru practicarea unor sporturi precum rafting și parasailing.
“Anul 2018 a fost, de departe, anul Turciei, iar Antalya a fost regina destinațiilor de vacanță.

În acest sezon estival, Christian Tour a operat nu mai puțin de 17 zboruri pe săptămână către această regiune din Turcia, cu plecare de pe marile aeroporturi din țară, și aproximativ 35.000 de turiști români au călătorit cu noi, în Antalya. Pentru 2019, era firesc să includem în planurile noastre și Maramureșul, odată cu redeschiderea aeroportului internațional de aici, și să le oferim și locuitorilor din acest județ frumos, șansa de a descoperi Antalya cu zbor direct”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare al Christian Tour.
Astfel, în sezonul estival 2019, la nivel național, agenția de turism va opera 20 de zboruri pe săptămână către Antalya, odată cu includerea unor aeroporturi noi: Maramureș, Craiova, Bacău și Târgu Mureș. Zborurile din Maramureș vor începe în 17 iunie 2019 și se vor încheia la 16 septembrie 2019, fiind preconizate 14 astfel de curse către Antalya, numai din județul nostru, cu avioane de 162 sau 189 de locuri, în funcție de solicitările turiștilor.
“Românii aleg Antalya datorită raportului calitate-preț foarte bun, pentru serviciile ireproșabile, datorită hotelurilor de 5 stele pe care le găsesc aici și a plajelor Blue Flag. De asemenea, pentru familiile cu copii contează foarte mult faptul că, în resorturi găsesc locuri de joacă, animatori, piscine pentru cei mici, restaurante pentru copii”, a precizat Erdinc Adali, directorul comercial pe destinația Turcia din cadrul Christian Tour.

În ceea ce privește prețul unei vacanțe, un pachet care include 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele în regim all inclusive și bilete de avion pe ruta Baia Mare - Antalya costă de la 399 euro de persoană, cu toate taxele incluse.
“Este foarte importantă perioada în care turistul își rezervă vacanța. În câteva cuvinte: cu cât mai repede cu atât mai bine. Persoanele care își cumpără vacanța din timp beneficiază de condiții extrem de avantajoase: 25 de euro avans dacă se înscriu până la sfârșitul lunii septembrie sau avans de 25% dacă se depășește acest termen. Până la expirarea perioadei Early Booking, turistul plătește 50% din prețul vacanței, iar diferența o achită cu 21 de zile înainte de plecare. Așadar, persoanele care își rezervă din timp vacanța au șansa de a o plăti în rate, ceea ce reprezintă un avantaj de care tot mai mulți români vor să profite”, a adăugat Erdinc Adali.
    Alături de directorul Aeroportului Internațional Maramureș, Dorin Buda și de reprezentanții Christian Tour s-au aflat și președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean. În cuvântul său, șeful administrației județene a arătat că, atât el, personal, cât și maramureșenii așteaptă de foarte mult timp momentul în care de pe Aeroportul Internațional Maramureș vor începe cursele internaționale.
”Au fost piedici, greutăți, a fost o investiție de 20 de milioane de euro realizată aici. Și este foarte greu să faci un proiect când nu ai bani, însă Consiliului Județean Maramureș, alături de întreg aparatul propriu al Aeroportului Internațional au reușit să ducă investiția la bun sfârșit. Facem deja primii pași spre ceea ce ne dorim cu toții, ca Aeroportul Internațional Maramureș să fie principala poartă de intrare în județ. TAROM a început să efectueze cursele interne dinspre Baia Mare spre București și retur, iar din vara viitoare, noul partener, Christian Tour va introduce chartere spre Antalya. Administrația locală va face toate demersurile pentru a-i susține să dezvolte afaceri în județul nostru”, a conchis președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.
    Șeful administrației județene a vorbit și despre aprobările necesare în vederea realizării noului terminal, dar și despre planurile privind dezvoltarea Aeroportului pe zona cargo. Această investiție care va fi realizată în colaborare cu UACE Dumbrăvița, se va ridica la 150 de milioane de euro și va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă. ”Consiliul Județean Maramureș are o miză extrem de importantă în ceea ce privește Aeroportul Internațional și sperăm că aceste vești bune vor fi tot mai multe în viitorul apropiat. Mulțumesc încă o dată noului nostru partener, Christian Tour și doresc companiei mult succes în dezvoltarea afacerilor în Maramureș”, a precizat Gabriel Zetea, șeful administrației județene.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata