The Best bookmaker bet365 Bonus

Consiliul Județean Maramureș va obține prelungirea contractului de finanțare pe proiectul SMID


Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a dorit să facă câteva precizări, în urma discuțiilor care au apărut în spațiul public, cu privire la proiectul Sistemului Integral de Management al Deșeurilor (SMID) și contractul de lucrări numărul 1 de la Fărcașa, cesionat de Asocierea Victor Construct SRL cu Antrepriza Montaj Instalații SA.
”Din păcate, din cauza multelor probleme apărute, am fost nevoiți să reziliem acest contract pe care l-am avut în desfășurare. Nu putem să punem în pericol întreg contractul pentru că un antreprenor nu respectă clauzele stabilite, mai ales că toate întâlnirile pe care le-am solicitat acestuia au rămas fără rezultat. Nu am găsit bunăvoință din partea lor și am fost obligați, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Autoritatea de Management și cu cei care realizează astăzi asistența juridică să reziliem contractul, tocmai pentru a apăra acest proiect și finanțarea acordată județului Maramureș pentru SMID.

Zilele acestea, Consiliul Județean Maramureș va oferi un punct de vedere public pe această temă, în urma consultărilor care vor avea loc cu avocații, dar doresc să fac precizarea că proiectul nu este în pericol în acest moment, pentru că vom obține prelungirea contractului de finanțare, astfel încât să avem timp să refacem licitația și să găsim un constructor serios care să finalizeze investiția. Dintre toate contractele de execuție pe SMID, acesta este singurul care nu este finalizat. În rest, contracte chiar mai mari pe care le-am avut au fost finalizate și recepționate 100%. Din nefericire, acest antreprenor nu a reușit să se mobilizeze suficient ca depozitul de Sârbi de la Fărcașa să fie terminat. Dacă ar fi urmat cu strictețe instrucțiunile inginerului și ale expertului, am fi putut vorbi în acest an despre finalizarea construcției. Repet, însă, proiectul nu este în pericol și vom obține prelungirea acestui contract atât de important pentru județul Maramureș. Suntem optimiști că vom avea un proiect bun la final, iar anul viitor lucrarea va fi încheiată așa cum prevede contractul”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata