The Best bookmaker bet365 Bonus

Care sunt cele mai productive ore ale zilei? Cei mai mulţi dintre noi le irosesc


Mulţi angajaţi îşi încep ziua, la serviciu, cu activităţi precum navigarea pe reţele de socializare şi o şuetă cu colegii, înainte de a se apuca efectiv de treabă. Iată părerea unui expert despre modul în care variază capacităţile şi productivitatea în cursul unei zile de lucru.
E cât se poate de neproductiv să începem ziua de lucru cu o discuţie la cafea şi o raită pe reţele de socializare, crede Dan Ariely, specialist în studiul comportamentului la Duke University şi care şi-a exprimat opinia pe această temă într-un interviu recent.
Toţi avem, consideră el, o scurtă perioadă matinală – cam primele două ore după ce ne-am trezit – în care avem capacitatea maximă, din punct de vedere cognitiv, de a a munci eficient.

Din păcate, foarte mulţi dintre oameni irosesc acest preţios interval de timp.

„Una dintre cele mai triste greşeli în ceea ce priveşte gestionarea timpului este această tendinţă a oamenilor de a cheltui cele mai productive două ore ale zilei făcând lucruri pentru care nu e nevoie de mari capacităţi cognitive (precum activitatea pe reţele de socializare)”, spune specialistul.

„Dacă am putea recupera aceste ore preţioase, cei mai mulţi dintre noi am avea mult mai mult succes în îndeplinirea a ceea ce dorim cu adevărat să realizăm.”

Rezultă că, amânând pentru mai târziu conversaţiile cu colegii şi navigarea pe reţele de socializare şi apucându-se de treabă imediat ce ajung la serviciu, oamenii ar putea fi mult mai productivi.

http://www.descopera.ro/dnews/13557399-care-sunt-cele-mai-productive-ore-ale-zilei-cei-mai-multi-dintre-noi-le-irosesc

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro