The Best bookmaker bet365 Bonus

Deputatul Ion Marocico a adus fonduri pentru bisericile ortodoxe ucrainene din Poienile de Sub Munte si Rona de Sus


In timp ce pleiada locala de deputati si senatori dorm pe bune-n bancile Parlamentului, deputatul Ion Marocico atrage fonduri pentru judetul nostru.
El a fost ales la nivel national din partea Uniunii Ucrainenilor din Romania si este vadit sensibil la situatia etnicilor ucraineni din judetul nostru, unde convietuieste o puternica comunitate ucraineana.
Ca urmare a demersurilor facute pana acum de el a inceput procesul de etatizare a camarilei fostului deputat Stefan Buciuta, in prezenta cercetat penal pentru o gramada de faradelegi, inclusiv pentru trafic de influenta.

 
Pe de alta parte, cei 1300 de locuitori din zona Bistra – Valea Viseului vor avea curand semnal la telefonia mobila, fapt de necrezut pentru niste locuitori care se resemnasera cu situatia data.


Tot el a reusit sa atraga fonduri pentru bisericile ortodoxe ucrainene din Rona de Sus si Poienile de Sub Munte, Parohia 2.
Si pentru asta salutam pe cineva caruia ii pasa de semenii sai!

http://www.necenzuratmm.ro/social/41247-datorita-deputatului-ion-marocico-de-la-ucraineni-1300-de-locuitori-din-bistra-si-valea-viseului-vor-avea-semnal-la-telefon.html
http://www.necenzuratmm.ro/ancheta-necenzurata/41246-dupa-intalnirea-cu-fostul-deputat-buciuta-prefectul-rohian-nu-mai-respecta-ordinele-lui-ponta.html
http://www.necenzuratmm.ro/administratie/40628-prefectul-anton-rohian-refuza-sa-puna-n-practica-o-dispozitie-a-lui-ponta.htmlShare

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata