The Best bookmaker bet365 Bonus

Consiliul Judeţean Maramureş doreşte înfiinţarea unui Cluster pe Turism


Consiliul Judeţean Maramureş iniţiază o întâlnire de lucru privind constituirea unei Asociaţii de tip Cluster în domeniul Turismului.

Clusterele sunt grupuri – structuri de sprijin – care activează în diferite domenii de activitate şi includ firme interconectate, furnizori, instituţii şi organizaţii conexe, care creează legături şi sinergii directe şi indirecte între ele.

Necesitatea constituirii unui Cluster pe Turism vine în contextul în care turismul maramureşean

reprezintă unul din atu-urile la îndemână pentru ca Maramureşul să-şi consolideze avantajul concurenţial.

Prin urmare, s-a considerat oportună reunirea la o masă rotundă a reprezentanţilor operatorilor din turism, ai agenţilor de turism, ai ONG-urilor din domeniu, ai Camerei de Comerţ şi Industrie. Vor fi invitaţi de asemenea reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale, ai Asociaţiei Naţionale pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural (A.N.T.R.E.C), ai Agenţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), dar ai instituțiilor de învățământ, ai Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii şi Comerţ (O.T.I.M.M.C.) şi ai altor structuri cu obiective în dezvoltarea economică a judeţului.

 Clusterul pe care Consiliul Judeţean Maramureş intenţionează să-l înfiinţeze, cu sprijinul specialiştilor şi a instituţiilor cu competenţe în domeniu, va asigura dezvoltarea turismului, va crea oportunităţi pentru accesarea de fonduri europene, dar şi pentru susţinerea punctuală a membrilor acestei asociaţii de tip cluster.

Întâlnirea va avea loc marţi, 3 decembrie 2012, la Hotel Salina din Ocna Şugatag.

http://www.cjmaramures.ro/detaliu.aspx?eID=3136&t=Comunicatedepresa&Node=21

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro