The Best bookmaker bet365 Bonus

La rectificarea bugetară, vicepremierul a decis pentru Maramureş: Mai puţini bani pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală


Adresa Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 91.633/12.11.2013, primită azi de Consiliul Judeţean Maramureş anunţă diminuarea creditelor bugetare pentru anul 2013, ca urmare a rectificării bugetului de stat pe anul 2013.

Adresa, semnată de vicepremierul-ministru Liviu Dragnea precizează că această diminuare vine în urma rectificării bugetare pe anul 2013 şi vizează creditele bugetare pe anul 2013 aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, aprobat prin O.U.G

. nr. 28/2013.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală cuprinde o serie de subprograme care se adresează comunelor şi municipiilor cum sunt: „Modernizarea satului românesc” , Regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor”, „Infrastructură la nivel judeţean”.

Lucrările cuprinse în aceste programe vizează alimentarea cu apă potabilă a comunelor, realizarea/extinderea/modernizarea sistemelor de canalizare şi staţii de epurare a apelor uzate, reabilitarea/modernizarea drumurilor publice clasificate şi încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale şi/sau drumuri publice din interiorul localităţilor, dar şi reabilitarea/modernizarea drumurilor publice clasificate în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri judeţene.

Sumele virate către instituţia Consiliului Judeţean Maramureş până la data aprobării rectificării, reprezintă alocarea bugetată aferentă contractului de finanţare pe anul 2013.

Alocaţiile bugetare aferente obiectivelor incluse spre finanţare în acest program şi nedecontate, se vor plăti începând cu anul 2014 în limitele bugetului aprobat cu această destinaţie.

http://www.cjmaramures.ro/detaliu.aspx?eID=3129&t=Comunicatedepresa&Node=21

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata