The Best bookmaker bet365 Bonus

ALARMA CORONAVIRUS


Scriam, la cateva zile dupa alarma coronavirus, despre legatura ocultata cauza-efect  in derularea evenimentelor.
     De atunci s-au strans multe date, pentru ca informatii reale sunt si acum putine, care au amplificat teama populatiilor transformand-o in panica, ceea ce de altfel s-a si urmarit.
     Pana in prezent s-a probat doar forta militara (inclusiv de ordine publica), impreuna cu toate componentele de natura a disciplina tronsoane uriase de indivizi scapati anterior in lumea libera si baricadati dupa Carta drepturilor omului.
     Dupa sfarsitul ultimului mare conflict mondial, cu ordinea mondiala instaurata prin celebra cortina, omenirea nu a mai suferit ingradiri.
      Caderea Zidului Berlinului a destabilizat fundamentul social european, drepturile cetatenilor luand-o inaintea obligatiilor, afectand economia  si sistemul financiar global.     
     Crizele economice s-au repetat dar, din lipsa pregatirii prealabile a profitorilor, socul a fost atenuat prin infuzii masive in sparturile sistemului.


     De cel putin un an de zile s-a batut saua (ca sa priceapa iapa) pe iminenta unei mari crize.
     Si iata ca a sosit!
     Problematica nu a fost intentia ci startul, scanteia care sa inflameze credibil miliardele de indivizi.
     Gradual s-a ajuns la starea de urgenta declarata mai peste tot.
    Ce presupune situatia prezenta!?
    Au avut grija exponentii sistemului politic si de forta sa incunostiinteze si ultimul cetatean.
    China a excelat in convingere, brutalitatea si armamentul fortelor de interventie devoaland mai mult decat au vrut sa arate.
    Cert este ca au realizat ce si-au pus in plan, anume disparitia dizidentilor si varfurilor protestatare din Hong Kong si principalele orase din continent.
     Tacerea lumii libere fata de calcarea in picioare a elementarelor drepturi cetatenesti a fost platita prin oferirea ocaziei de simulare a epidemiei cu un mutant, mai agresiv in raspandire, al clasei coronavirus.
    Multimile au fost progresiv infestate cu teama trecuta in scurt timp pe registrul panicii.     
    In spatele acesteia se joaca viitorul lumii, care nu va mai arata asa cum am stiut-o noi.
   Regulile stricte, ce vor ramane valabile in controlul societatii, vor deriva din forta cu care indivizii au fost claustrati (Izolare într-un loc retras.) fara obiectie lasand prostia sa primeze asupra ratiunii.
   Defilarile actuale ale fortelor militarizate integrate ascund un mare nimic, ceva similar cu armele chimice ale lui Saddam      .
    Si o afirma multime de statistici publicate, scapate din universalitatea mass media aflata la ordin ocult.
   Viitorul arata trist, emasculat (A face sau a deveni impotent) de potenta omului constient de castigul obtinut de-a lungul evolutiei.
     Simpla separare prin izolare, admisa fara comentarii in fata argumentelor criptice privind sanatatea si sustinute preventiv prin forta institutionalizata, inseamana instrainarea progresiva a indivizilor, proiect de succes in intentia de control global.
    La alte dimensiuni se creeaza o noua religie, de data aceasta universala.
   Si totul se trage din defectele omului, din angoase (A neliniști (profund)) provocate de nestiinta, lene, suficienta, grobianism (necioplit, grosolan, bădăran, mitocan), prostie etc!
    Multe sunt semnele care desemneaza esecul statutului de cetatean si om.
    Si din ce in ce mai putine reactii constiente de opozitie. In ce ne priveste, romani fiind, tragem targa pe uscat aliniindu-ne ca vitele la amenintarea vacarului.
    N-am invatat nimic din exercitiile manipulatoare la care am fost supusi prin dezinformare crasa, incepand cu urmarile loviturii de stat din decembrie '89.
      In mentalul romanesc s-a osificat conservatorismul fostelor generatii alaturi de credulitatea tinerilor venita din superficiala intelegere, toate fiind exploatate in detrimentul natiei.
      La noi totul se petrece conform butadei "Ce face omul face si maimuta".
      Executam la nesfarsit dispozitii politice care s-au dovedit a fi criminale pentru tara si poporul ei.
      Falsam politic dupa muzica transatlantica, avand dirijor autist neamt si lautari de ureche in loc de instrumentisti.
     Asa am ajuns la manea, ca specie virusata a unui stil popular.
      La atat ne duce mintea!
 
Mugur Preda/Bucharest-Romania
****************
 
Coronavirusul european - perdea de ceata pentru pregatirea "Europe Defender - 20"
WRITTEN BY C. NASTASE ON 11 MARTIE 2020
 
    În timp ce în Italia titlurile, transmisiile și rețelele de socializare sunt invadate de mult discutatul „coronavirus”,  20.000 de soldati americani debarcă în 7 aeroporturi europene și li se vor adăuga alți 10.000 prezenți deja în Europa și alți 7.000 de soldați din diferite țări europene.
    În total 37.000 de soldați înarmați în ce scop?
    Pentru a ajuta statele să oprească acest virus exaltat sau să-i ajute pe cei care l-au contractat?
      Absolut nu !!!
Au venit pentru a se deplasa sau, folosind cuvintele oficialilor americani de top pentru a se „răspândi” pe teritoriul european pentru a începe „Europe Defender 20” în aprilie, care ar trebui să se încheie în iulie !!
     Au fost informați cetățenii despre ce este vorba?
      Evident că nu!
     „Europe Defender 20” este un exercițiu conceput de guvernul SUA în colaborare cu NATO pentru a „testa” strategiile care vor fi utilizate de SUA și Europa (care își confirmă supunerea la SUA), dacă există o amenințare că duce la un război ipotetic.
       Amenintare de la cine?
       Evident, ofițerii americani ocolesc răspunsul fără să facă clarificări și folosesc sintagma generică „amenințare ipotetică”.
      Evident, singura amenințare ipotetică care poate fi atribuită gândirii americane este Rusia (aliatul Chinei) cu care au creat de mult timp în mod voit mari tensiuni.
 
      Dar să analizăm.
     Pentru acest exercițiu, pe lângă cei 37.000 de soldați, vor fi aduse din afară 14.000 de vehicule militare (deci tancuri, elicoptere etc …) și proporțional cât mai multe muniții.
         Așa că avînd în vedere „virusul”, soldații vor veni cu măștile și precauțiile adecvate pentru a face acest „exercițiu”?
        Evident că nu !!!
2. Potrivit ofițerilor americani, acești soldați sunt, prin urmare, SĂRIȚI ÎN CAZ, ei nu au dreptul de a contracta „coronavirusul”.
    Ceva nu e în regulă !!!
     Iată întrebarile care se nasc:
– De ce, dacă este doar un exercițiu nu este amânat, având în vedere nota OMS privind răspândirea acestui virus și a haosului media, social, de sănătate, politic și economic pe care îl generează în lume?
     – De ce cetățenii pot primi acest virus, iar militarii SUA se pot deplasa fără probleme?
     – De ce s-a decis efectuarea acestui exercițiu geografic într-o poziție care să prevadă un conflict ipotetic cu Rusia și nu în alte zone care privesc alte orizonturi?
      – De ce 95% din mass-media nu vorbesc despre asta?
      – De ce nu vorbesc toți reprezentanții politicii italiene despre asta?
      – Dacă soldații sunt scutiți, asta înseamnă că virusul nu este cel care este atât de periculos sau există deja posibilitatea unui vaccin și de a face o ființă umană imună și nu se spune?
       – Dacă soldații americani ar contracta virusul, nu ar deveni ei înșiși o cauză exponențială a extinderii virusului?
        Rusia a pus numeroase întrebări cu privire la acest exercițiu la care nu a primit răspuns și, pe baza acestuia, a declarat deja că își va păstra poziția militară în interiorul frontierelor sale, ceea ce nu împiedică un astfel de scenariu liniștitor cu două părți armate: este un exercițiu sau nu este.
      Pentru a recapitula:
     China, aliata Rusiei, a încheiat un contract cu luni în urmă cu Italia (o țară fundamentală pentru Europa pentru relațiile legate de comerțul în Mediterana și pentru poziția sa strategică dacă există conflicte) pentru a face relațiile comerciale solide și mai importante între Italia și China și făcând puterea Americii asupra Italiei mai puțin importantă, chiar nesemnificativă.
     Coronavirusul pornește din China, dar explodează incredibil în Italia, nu numai din punct de vedere al sănătății, dar mai ales alimentat de mass-media mondială, în ciuda faptului că cazul declanșator nu este legat de un italian.
        De ani buni, China și Rusia au fost oponenții comerciali incontestabili ai SUA, deoarece importanța lor amortizează foarte mult monopolul dolarului pe piața globală și acest lucru, pentru SUA, creează pierderi semnificative de putere atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere geopolitic.
     De ceva timp, America face tot posibilul pentru a provoca Rusia cu mișcări de piață și dislocări militare asupra a tot ceea ce afectează interesele sale comerciale și geopolitice.
     Acum, în timp ce cetățenii lumii sunt proiectați cu ochii și urechile asupra Europei, Chinei și Italiei, America, în schimb, fără a lua în seamă haosul care există în mod obiectiv în prezent cu privire la un virus despre care chiar și virusologii spun lucruri diametral opuse, decide să continue un exercițiu care, dacă ar fi așa, ar putea fi ușor amânat într-o perioadă mai pașnică.
      3. Deci, de ce atâta presiune pentru ca soldații americani să folosească  armamente în cantități alarmante pentru un exercițiu SIMPLU, în ciuda a tot și știind că acest lucru declanșează un nivel ridicat de alertă în Rusia?
 
     
   Fenomenul „coronavirus” este un instrument util pentru a distrage și pregăti o mare parte din cetățenii lumii pentru ceva mai important care trebuie să se întâmple sau pentru care cineva se pregătește să se întâmple și care nu are nicio legătură cu virusul, ci cu o întrerupere a sistemului geopolitic global.
Ceva se întâmplă și nu este vorba despre conspirație, ci de fapte geopolitice  care sunt deja verificabile în aceste ore în 7 țări europene.
Acesta este subiectul asupra căruia trebuie să te întrebi!
 
Sursa:
https://www.varesepress.info/curiosita/coronavirus-qualcosa-sta-accadendo.html


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro