The Best bookmaker bet365 Bonus

Paul Siserman: «Primăria Baia Mare m-a ţepuit cu 320 de milioane»


Anul 2017 s-a terminat prost pentru fostul concurent de la MasterChef, tatuatul Paul Siserman. Şi asta pentru că bucătarul a rămas fără 32.184 de lei, după ce primăria din Baia Mare nu i-a achitat o factură. El a gătit pentru 3.700 de persoane de 1 Decembrie.
Devenit celebru după concursul de la MasterChef, Paul Siserman a intrat în afaceri şi a început să organizeze evenimente. După cum susţine acesta, a fost invitat de 1 Decembrie la Baia Mare de echipa primarului Cătălin Chercheş la evenimentul din Centrul Vechi cu ocazia Zilei Naţionale a României. La câteva zile de la eveniment, după ce s-a prezentat acolo şi a făcut mâncare pentru 3.700 de persoane, i s-a anulat factura de 32.184 de lei şi nu i s-a mai răspuns la mesaje.

Fostul concurent de la Masterchef a muncit pe rupte împreună cu echipa sa pentru ca totul să iasă bine

Iată ce ne-a povestit fostul concurent MasterChef: „Am fost contactat de Primăria municipiului Baia Mare pentru a face un serviciu de catering de 3.000 de porţii de fasole cu afumătură în cinstea zilei de 1 Decembrie, la Târgul de Crăciun, sub formă de gratuitate din partea Primăriei.

Am ajuns acolo pe 29 noiembrie seara, ne-am cazat la o pensiune şi în data de 30 noiembrie ne-am apucat de lucru. Ne-au cerut să servim mâncare până la ora 17.30, când domnul primar Cătălin Cherecheş şi-a început discursul. Au ieşit 3.700 de porţii, cu 700 în plus şi chiar am fost lăudaţi eu şi echipa mea, inclusiv de primar. După eveniment, în data de 6 decembrie, le-am trimis factura şi ei mi-au răspuns cu un alt e-mail cu anularea facturii de 32.184 lei. Nu am primit un alt răspuns. De atunci au trecut 60 de zile, am tot încercat să iau legătura cu persoana de pe mail cât şi cu secretara primarului, dar nu mi-au fost de ajutor".

Oamenii s-au bucurat de bucatele pregătite de Siserman și colegii săi

Contactaţi de reporterul Click!, reprezentaţii primăriei ne-au solicitat un e-mail cu detalii, apoi vor reveni cu precizări, tot în scris. Nici un răspuns, însă! Aşa că am luat legătura direct cu primarul Cătălin Cherecheş. Ne-a răspuns amabil, deşi era în vacanţă: „Noi nu avem nici o relaţie cu acest domn. Ne-a oferit nişte servicii, iar noi i-am dat posibilitatea să îşi desfacă un stand cu produse şi mâncăruri pe care le prepara acolo. Îl vom da în judecată pentru acuzaţiile făcute, îl vom acţiona în justiţie. Noi şantajişti nu tolerăm, vom avea grijă ca autoritatea locală să ia măsuri”.

Siserman ne-a trimis pe adresa redacţiei toate dovezile, chitanţele şi e-mailurile, cât şi fotografii de la eveniment. Probabil că justiţia va decide de partea cui este dreptatea!

https://www.click.ro/vedete/romanesti/paul-siserman-primaria-baia-mare-m-tepuit-cu-320-de-milioane

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro