The Best bookmaker bet365 Bonus

ActualMM, manipulare, conspiratii inventate, acuze nefondate si sadirea neincrederii in actul de justitie


Faptele savarsite cu buna stiinta de cei de la ActualMM de la arestarea primarului Catalin Chereches incoace tin DEJA de Siguranta nationala. Ei au reusit sa intoxice cu informatii false un procent de 70% din votanti, fapt ce arata ca „spionita” s-a imprastiat usor. Articolele lor au sadit neincredere in actul de justitie, laolalta politisti, procurori sau judecatori fiind acuzati pe fata ca sunt corupti si manipulati, Catalin Chereches devenind astfel ba martir, ba detinut politic, desi a fost dovedit cu spaga in mana, ca un borfas.
Perseverenta si indarjirea cu care Annamaria Soamay s-a zbatut pentru dezvaluirea complotului universal impotriva "preacuratului" Catalin Chereches, o fac o adevarata razboinica, demna de tot respectul muritorilor de rand.

Aceasta femeie care lupta "cat zece barbati", dupa cum remarca „detinutul politic” intr-una din scrisorile catre "baimarenii mei dragi", nu a iertat pe nimeni in dezvaluiri: politicieni, oameni de afaceri, servicii secrete, procurori, judecatori, etc., toti si-au dat mana intr-o ciudata hora a unirii, "ca sa mi-l doboare/pe cel baimarean/ cinstit cetatean/c-are oi mai multe...".

Iar poporul baimarean, amator de balade, basme si telenovele a crezut si a votat in consecinta, in favoarea nevinovatului penal, introducand Baia Mare in topul ciudateniilor de pe glob.

Acum suntem, din acest motiv tot un fel de capitala culturala, da pe invers!

Improscand cu laturi in toata lumea, "jurnalista" a comis-o.

S-a apucat sa sugereze ca Justitia ar fi partasa la "complotul" impotriva lui Chereches si ca ea ar fi actionat ba la comanda politica, ba "unsa" de catre grupuri de interese, ca sa-l scoata din cursa electorala pre cel altfel UNS la propriu.

Acuma, nu trebuie sa fii mare invatat ca sa stii ca, in orice tara, Justitia este unul dintre pilonii statului de drept, garantul ordinii constitutionale.

Cand cineva doreste sa submineze din interior un stat, se apuca sa raspandeasca zvonuri si despre vulnerabilitatile din sistemul de justitie, despre coruptia generalizata de acolo, etc..

Ce face amaratul care se duce cu jalba in protap la domnu' judecator, dupa ce citeste "dezvaluirile" din ActualMM?!

Isi smulge parul din cap si se caineaza ca l-a batut Dumnezeu, ca adversarul lui sigur l-a cumparat pe judecator, care-i de vanzare, ca asa spune ActualMM.

Ca sa nu bat campii, m-am uitat si pe site-ul SRI, ca sa vad ce spun baietii despre asemenea fapte si am gasit la pagina "Apararea valorilor constitutionale" ce fac ei in situatii de astea (https://www.sri.ro/apararea-valorilor-constitutionale.html):

"Una din primele misiuni încredinţate Serviciului la înfiinţare a fost aceea de a acţiona pentru prezervarea ordinii constituţionale, protejarea valorilor supreme ale statului şi asigurarea exercitării neîngrădite a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor consacrate prin Constituţie, toate acestea constituind priorităţi strategice ale instituţiei noastre.

Prin acţiuni specifice, culegem şi verificăm informaţii care ne permit să identificăm forme de manifestare ale fenomenului corupţiei ce determină disfuncţii majore în domenii de interes pentru segmente largi de populaţie, precum administraţia publică, justiţia, învăţământul, sistemul sanitar ori cel de protecţie socială."

Pai acuma avem doua situatii complicate: daca cetateanului Catalin Chereches i-au fost incalcate drepturile si libertatile consacrate prin Constituitie, trebe neaparat sa se autosesizeze Serviciul si sa dea de pamant cu miseii, indiferent ca sunt procurori, judecatori sau... mustaciosi.

Daca lucrurile nu stau asa, iar ActualMM dezinformeaza si o defaimeaza pe coana Justitie, care tre sa fie si legata la ochi cand cerceteaza faptele, atunci madam ziarista poate fi acuzata ca, deliberat, raspandeste zvonuri/stiri care conduc la inocularea sentimentului de neincredere in actul de justitie, adica sapa la temelia statului de drept, care si asa nu se simte prea bine in tarisoara noastra.

In concluzie, trebe dat de pamant si cu dumneaei, alaturi de cei care au lasat-o sa abereze in public.

Dom' Grigore, nu-i nimic personal, da n-am gasit alta rima!

Acuma stiu ca mi se va spune ca "dezvaluirile" sunt anonime, asa ca n-avem pe cine trage la raspundere, dar am eu eu asa o premonitie ca-s scrise  de Annamaria Somay, ca nu poate ea daca nu lasa cate-o glumita rautacioasa, cu tenta sexuala, la adresa unor barbati pomeniti in text.

Asa ca...

http://actualmm.ro/dezvaluiri-i-cine-vrea-sa-puna-stapanire-pe-baia-mare-cine-trebuie-executat-pentru-asta-primul-episod-pnl-co/

http://actualmm.ro/dezvaluiri-ii-alianta-dintre-psd-co-si-pnl-functioneaza-bine-cand-la-mijloc-e-executia-lui-chereches-primul-dosar-dna-fix-cand-a-spus-nu-cianurarii-coincidenta-sau-razbunare/

http://actualmm.ro/dezvaluiri-iii-parvenirea-prin-calomnii-si-denigrare-calin-herteg-si-m10-interese-anti-chereches-alaturi-de-pmp-si-per/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro