The Best bookmaker bet365 Bonus

Annamaria Somay este trimisa-n judecata pentru marturie mincinoasa si pentru ca a intermediat spagile lui Catalin Chereches


Chiar daca pozeaza in sfanta si in lup moralist, Annamaria Somay are toate motivele ca de acum inainte sa taca, sa taca, sa taca.
Ea este cea care a „condus” editorial trustul eMM după preluarea acestuia de către... Cherecheș, iar acum conduce ActualMM, printr-o asociatie imbogatita din senin, care-si permite sa tipareasca si sa distribuie gratuit o fituica plina de osanale aduse celui care i-a schimbat cu adevarat cursul vietii.
Eu o stiu pe Ana de cand am luat-o sub mana la ESTRADA, apoi la Necenzurat.
Insa ce am vazut ca a facut cu toti ceilalti la eMM m-a socat!
In emisiunile mele nu si-a putut baga niciodata nasul, pentru ca nu putea, ca nu stia, ca n-a indraznit, desi sunt singurul care, desi am avut contract cu eMM - contract semnat cu Cristian Span - nu l-am primit niciodata in emisiunile mele pe Catalin Cereches, astfel demonstrand ca se poate face presa de calitate, cu demnitate, oriunde, oricand, fara a deveni pupincuristul cuiva, ca altii.

Annamaria Somay nu va scapa!
Ea este deja trimisa in judecata și pusa sub acuzare, într-un alt dosar al lui Cherecheș, pentru mărturie mincinoasă, dar apare acum si în referatul procurorilor DNA care au trimis, vineri, dosarul inculpatului Catalin Cereches in judecata.
Ea figureaza că ar fi primit bani de la FCM Baia Mare pentru a-și rezolva unele probleme, ca si Liviu Bala, de altfel.
Bala, care este inculpat alături de primar în dosarul HCM, a primit acești bani de la denuntator – conform referatului DNA - cu titlul de „rambursare” a unui împrumut pe care i l-ar fi făcut lui Cherecheș. Adica aceeasi scuza puerila, ca si cand a fost retinut acum pentru santajarea lui Cristian Span, aceeasi scuza mizerabila a unui imprumut.
Imprumuturi care, paradoxal, in declaratiile lui de avere si de interese nu le-a declarat niciodata.
Asa ca....
„Inculpatul Cherecheș Cătălin i-a spus denunțătorului să îi dea o parte din banii solicitați cu titlul de mită, la Bala Liviu pentru 'o datorie'. La data mai sus menționată (24 aprilie 2016 - nn) Cristian Șpan a scos din bancă suma de 22.325 lei pe care a schimbat în euro, obținând suma de 5.000 euro, pe care i-a înmânat-o lui Liviu Bala.”
„Denunțătorul a precizat că în luna iulie 2015, după ce Primăria municipiului Baia Mare i-a virat suma de aproximativ 70-80.000 lei, a fost contactat telefonic de către Annamaria Somay, care i-a comunicat că a discutat cu inculpatul Cherecheș Cătălin și acesta a spus că o poate rezolva cu suma de 10.000 lei (...). Înțelegând că este vorba de o nouă solicitare formulată de inculpatul Cherecheș Cătălin de a-i remite o parte din banii virați de primărie, i-a dat lui Somay, prin intermediul lui (...) — angajată la (...), suma de 10.000 lei.”
Asadar, lupul moralist de la ActualMM este, printre altele si intermediat in dosarul spagii.
Vom reveni, ca ea nu isi va mai reveni!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro