The Best bookmaker bet365 Bonus

Cum DEBLOCHEZI ORICE TELEFON fără să cunoşti codul PIN sau desenul de deblocare?


Oricine trebuie să aibă un cod se securitate pe telefon pentru a preveni accesul altor persoane la fotografiile, contactele, mesajele, email-urile şi toate celelalte informaţii ale voastre. Câteodată însă, acestea ajung să nu vă lase nici pe voi să vă accesaţi meniul dispozitivului. Motivele pentru care vă uitaţi măsurile de securitate integrate pe propriul telefon sau propria tabletă sunt incredibil de variate, iar în acest caz particular contează mai puţin. Altceva este mult mai important. Să existe o metodă prin care să puteţi trece de ele, iar în cazul în care acest lucru este imposibil, măcar să vă puteţi folosi din nou smartphone-ul. De asemenea, ar fi de preferat să nu folosiţi niciodată sfaturile de mai jos pe gadgetul altei persoane fără acordul ei.

Nu de alta, dar sunteţi exclusiv responsabili de acţiunile ce vor fi luate împotriva voastră. Acum că am consemnat toate aceste aspecte, să trecem la tutorialul efectiv ,,Cum deblochezi un Android fără să cunoşti codul PIN sau ?

Aşa numitul Pattern Lock sau blocare printr-un model desenat cu degetul pe ecran reprezintă o soluţie de securitate destul de eficientă, mai ales dacă aţi făcut efortul de a-l face destul de complex. Dacă l-aţi uitat însă, există câţiva paşi pe care îi puteţi urma pentru a redobândi accesul la datele stocate pe aparat.

Introduceţi greşit de cel puţin cinci ori un desen de deblocare format din minim patru puncte. Dacă aveţi norocul ca una dintre acele tentative să vă deblocheze dispozitivul, aveţi noroc. Dacă nu, după cele cinci tentative pe ecran va apărea un mesaj care vă va avertiza că trebuie să aşteptaţi 30 de secunde pentru a încerca din nou. De asemenea, pe ecran, după ce veţi apăsa Ok pe respectivul mesaj, în colţul din dreapta jos veţi avea două opţiuni suplimentare ,,Forgot Pattern” şi ,,Backup PIN”. Le puteţi folosi pe acestea pentru a vă accesa Android-ul.

Dacă Backup PIN nu este disponibil, aşteptaţi să treacă cele 30 de secunde şi va fi accesibil. Merită să aveţi în vedere că, atunci când v-aţi definit desenul de deblocare, aţi introdus şi un PIN ca o măsură suplimentară de protecţie, despre acela este vorba acum. În momentul în care îl veţi introduce pe ecran, veţi fi automat direcţionaţi la pagina Screen Unlock Settings din meniul de configurare al telefonului pentru a defini un alt Pattern Lock. Tot de aici, puteţi activa sau dezactiva altă măsură de securitate.

Cum deblochezi un Android dacă ţi-ai uitat codul PIN şi desenul de deblocare?

În cazul în care aţi introdus desenul de deblocare greşit de cinci ori sau codul PIN, în partea de jos a ecranului faceţi un tap pe Forgot Pattern. La unele dispozitive, respectivul mesaj ar putea fi Forgot Password. La acest punct, trebuie să vă ştiţi parola contului de Gmail. Practic, pe ecran, va apărea un ecran de autentificare în care trebuie să introduceţi adresa de email pe care aţi folosit-o la configurarea aparatului şi parola aferentă accesării acesteia. Dacă datele introduse au fost corecte, pe ecran va fi afişată pagina de configurare a unei noi metode securizare a dispozitivului. În situaţia extrem de neplăcută în care nu vă cunoaşteţi parola contului Google, apelaţi la un computer, un smartphone sau o tabletă şi încercaţi să v-o recuperaţi folosind adresa http://google.com/accounts/recovery.

http://www.directproprietar.ro/Cum-DEBLOCHEZI-ORICE-TELEFON-fr-s-cunoti-codul-PIN-sau-desenul-de-deblocare

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro