The Best bookmaker bet365 Bonus

Nostalgia cugetării


Ică Sălisteanu e, acum, călăuză cu har pentru „eCreatorii lui Romeo”.
Fără zăbavă, ca un stareț ferecat în rânduelile făpturii sale noi, dar și a numeroși poeți publicați de prestigioasa editură eCreator din Baia Mare, Ica Sălisteanu integrează în mecanismele sale de abordare certitudinea, mai ales când ne arătă că a trage concluzii dintr-un haos de impresii personale are "deseori" sens.
Ca o carte să devină locul în care se păstrează prezența scrisă, experiența clară, înțelegerea vegheată, valoarea înverșunată, închinată, gravată, proclamată practice fiecare frază trebuie să fie un vehicul care nu încetează a extinde harul ce dă cuvintelor slavă.
Limba să nu fie sărăcită, trivializată de alianțe spontane între limite, letargie, lehamite, insulte ci sa viețuiască în viața comentariilor.


Ică Sălisteanu, în incursiunile sale întinde explicațiile ca apoi să le susțină ceremonios, cu temei, relevant până devine vizibilă și prosperă o stare de spirit roditoare ce dictează remedii si individualizează fascinant discursul.
În timpul lecturii se poate observa cum Ică Sălisteanu acționează discret, îndreptățit prin natura neliniștită a textului, ca "o inimă cu gura mare", întemeind chip autentic, realist reprezentărilor prin care oficiază calm, defensiv, lent, inocent dar fascinant în jurul grației.
Abil Ică Sălisteanu topeste revelația pură prin subtilități ascuțite, neliniști deslușite, întortocheri decantate, săltărețe chiar, supraveghind ca tentația izolării în deșertificări ornamentale, fatale să nu răsară în univesul său învăluit prevenitor în politețea naturală și aerul subțire ca mărturisirea lucrurilor majore din ansamblul volumului "eCreatorii lui Romeo".
Când viața nu e rutină, când frumusețea practicată nu e gând gol și e lăsată pe mâna naturii, abia atunci cartea care le cuprinde dă dependență înviorătoare cititorului și soluții creative sincerității din care se retrag onest deprimările.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro