The Best bookmaker bet365 Bonus

Semnale editoriale la editura „eCreator” a scriitorului Ioan Romeo Roşiianu


Îl ştiu de ceva timp pe scriitorul, omul de televiziune şi editorul Ioan Romeo Roşiianu şi pentru mine nu a fost o surpriză faptul că pandemia nu l-a împiedicat să muncească, ba dimpotrivă, l-a făcut să muncească şi mai mult! Cu folos! În sprijinul afirmaţiei mele stau faptele săvârşite de acest om altruist şi profesionist până la perfecţiune.
„Închis” în casă (am pus ghilimelele de rigoare fiindcă este un suflet liber!), munceşte zi şi noapte pentru colegii lui într-ale scrisului iar roadele se văd, acum de Sfintele Paşte! (cred că nici perioada nu a fost aleasă întâmplător!). Au fost deja tipărite următoarele cărţi: Valeria Bilţ - „Te caut, Doamne, şi te simt”, Colecţia „Ecumenica”, cu o prefaţă semnată de  pr. dr. Florin Stan, referințe critice Ioan Romeo Roşiianu, coperta Florin Dochia, tehnoredactare Adalbert Solticzki.


A doua carte este un debut mult aşteptat: Cornelia Vaida – „Liturghia Primăverii”, are prefața semnată de prof. dr. Valeria Bilt, postfața de prof. drd. Petronela Apopei, referințe critice Gelu Dragoş, Ica Sălişteanu, Nicolae Toma și Ioan Romeo Roşiianu. Coperta este realizată de Florin Dochia, ilustrațiile sunt semnate de Coca Carmen Mihaela, tehnoredactarea este făcută de Adalbert Solticzki (este cel de-al 29-lea debut editorial la Editura Ecreator!).
Următoarea carte, cadou de Paşte este a doua carte de poezie pe care poeta  Mihaela Marilena Chitac, o semnează la Editura Ecreator - „Sub semnul Ursei”, Colecţia „Poesis”. Are prefața semnată de prof. Mioara Bahna, postfața de prof. dr. Petronela Apopei, referințe critice de Florin Dochia, prof. dr. Nicolae Dina și prof. Cristian Gabriel Moraru. Coperta este realizată de neobositul Florin Dochia, ilustrațiile sunt semnate de autoare, tehnoredactare Adalbert Solticzki.
Să mai spunem că sunt în lucru câţiva autori: Loreta Toader (cu două cărți de poezie), Grigoraş Ciocan, Octavia Brad, Florin Dragomir, Mag Katherine, Ica Gaftone,  Nicolae Dumitru (cu o nouă carte de catrene), o carte de povești pentru copii semnată de Dumitru Talvescu, alături de alte cinci cărți de critică literară semnate de Daniel Marian, Nicolae Toma, Gelu Dragoş, Petronela Apopei și prof. dr. Nicolae Dina, precum și o carte pe care Ioan Romeo Roşiianu o va semna împreună cu poetul Iustinian-George Paiuc din Paris, Franţa.
Este proaspăt ieşită de la tipar Antologia „Primăvara sentimentelor”, un volum de peste 500 de pagini și 80 de autori. De asemenea, vă puteți înscrie - până-n data de 31 mai 2021 - la antologia „Emoții de vară”, un alt proiect literar marca Ioan Romeo Roşiianu! Felicitări!


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro