The Best bookmaker bet365 Bonus

Institutul de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române la Centenar


Joi, 30 ianuarie 2020, începând orele 12, la sediul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș din Baia Mare, str. Monetăriei nr. 1-3, în Sala de conferințe va avea loc prezentarea proiectului de solidaritate și promovare sub genericul Institutul de Istorie „George Barițiu” la Centenar (1920-2020). Prezentarea istoriei, activităților și realizărilor Institutului.
Pentru a marca cei 100 de ani de existență ai Institutului clujean, acțiunea este gândită sub forma unui eveniment care va avea loc simultan în cel putin 100 de instituții de învățământ și cultură din țară (licee, universități, muzee, institute de cercetare, arhive, asociații profesionale, ONG-uri).
Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș se alătură acestui proiect de suflet în care, prin intermediul unui material PowerPoint vor putea fi cunoscute activitatea și realizările Institutului în domeniul cercetării istorice de-a lungul celor 100 de ani de activitate. Evenimentul va fi coordonat de doi dintre specialiștii muzeului, Viorel Rusu și Marius Câmpeanu, care și-au susținut tezele de doctorat în cadrul Institutului de Istorie „George Barițiu” din Cluj-Napoca al Academiei Române. 
Îi invităm alături de noi pe toți membrii comunității băimărene și maramureșene interesați de cunoașterea trecutului și de cercetarea științifică în domeniul istoriei.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro