The Best bookmaker bet365 Bonus

Lansare de carte şi Concert de Gală: 15 ani pe Meridianele ARMONIEI


S-au împlinit 15 ani  de când Corala ARMONIA, din Baia Mare,  împleteşte muzica şi bucuria de a cânta. Ce se vede privind în urmă cu 15 ani? Se vede în primul rând muzică. Se văd oameni care iubesc muzica. O sincronizare de sentimente. Petrecând atâţia ani împreună  au devenit muzică. Au devenit un simbol, ARMONIA însemnând anagramat şi ROMÂNIA. Pe care au reprezentat-o pretutindeni în lume.
De 15 ani, ARMONIA se bucură cântând! Au vrut să vadă cum se trăieşte în palatul lui Haendel, şi au văzut. Cum se trăieşte în castelul lui Mozart, şi au văzut. Cum e în casa lui Liviu Borlan. Şi i-au dedicat un festival.
Au avut curaj să deschidă uşile  şi să se plimbe prin camerele mari, imperiale, ale muzicii. Au vrut să arate lumii că muzica are o singură formă. Şi asta o dau cei care cântă.

Au fost privilegiaţi pentru locurile pe care le-au văzut şi unde au cântat. Din Baia Mare, în Maramureş. Din Maramureş în România. De aici, în Europa. Apoi în America Latină, în Asia sau în Orientul Mijlociu. În Grecia lui Aristotel, sau la World Choral Games la Sochi, în Rusia. Au umplut spaţiile cu muzica şi glasurile lor. Au fost primiţi cu bucurie pretutindeni. Li s-au deschis nebănuite zone ale spiritului.
Aşa au apărut şi cărţile Meridianele ARMONIEI, I şi II, autor Viorica PÂRJA. Un poem închinat muzicii, ARMONIEI, o poveste frumoasă despre oameni, pasiune şi dăruire. Martorul fidel al acestui deceniu şi jumătate.
Miercuri, 29 noiembrie, de la orele 17, la Colegiul de Arte din Baia Mare, vă invităm la două momente de sărbătoare:
•    Lansarea cărţii "Meridianele ARMONIEI 15", autor Viorica PÂRJA
•    Concertul de Gală aniversar, dăruit iubitorilor muzicii corale
 
La mulţi ani ARMONIA!
La mulţi ani ROMÂNIA!


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata