The Best bookmaker bet365 Bonus

„Ceramica – Mostenire culturala a municipiului Baia Mare” se apropie de final


Desfăşurat pe perioada mai-octombrie 2013, proiectul „Ceramica – Moştenire culturală a municipiului Baia Mare”, a fost implementat de către Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş, în parteneriat cu Fundaţia Turism în Maramureş şi a fost finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul se va încheia oficial miercuri, 13 noiembrie 2013, ora 13.00, când va avea loc conferinţa de presă finală a acestui proiect.


Cele mai importante rezultate ale proiectului cultural „Ceramica – Moştenire culturală a municipiului Baia Mare” sunt:
- o expoziţie permanentă cu produse ceramice de excepţie, deţinute de muzeu;
- o expoziţie cu vânzare a produselor ceramice ale meşterilor autohtoni;
- 20 persoane absolvente ale cursului de limbă engleză,
- un atelier interactiv de olarit, introdus în circuitul turistic naţional, la care au participat peste 100 tineri care au reuşit să pătrundă în tainele meseriei de olari să îşi încerce priceperea în realizarea de obiecte din ceramică;
- Website „Ceramica”, găzduit în cadrul portalului aplicantului (MJEAP), cu prezentarea catalogului de produse şi cu magazinul virtual
„Suntem bucuroşi că expoziţia şi atelierul interactiv de ceramică au avut atât de mulţi vizitatori care s-au arătat interesaţi în a descoperi această artă a olăritului. Vă invităm şi în cele ce urmează să vizitaţi expoziţia şi atelierul de olărit, deoarece acestea vor fi deschise şi în perioada următoare pentru iubitorii acestei minunate arte”, a afirmat Dl. Robescu Gheorghe, responsabilul acestui proiect şi directorul Muzeului Județean de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare.
    Cu ocazia acestei conferinţe de presă, Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş va organiza şi o tombolă cu premii constând obiecte din ceramică realizate de artiştii locali.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro