The Best bookmaker bet365 Bonus

Patru proiecte aprobate în Maramureș pe Componenta C13 – Reforme sociale


Pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 13, Reforme sociale au fost aprobate patru proiecte în Maramureș. Dintre acestea, trei proiecte au fost obținute de harnicii primari PSD din Rona de Jos, Bârsana și Rona de Sus.
Peste 2,1 milioane de lei a câștigat din fondurile europene administrația locală din Rona de Jos, condusă de destoinicul primar Ion Herbil, pentru realizarea proiectului ”Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți”. Pentru construirea și dotarea Centrului de zi pentru copii expuși riscului de a fi separați de familie în comuna Bârsana, primarul Teodor Ștefanca a obținut tot aproximativ 2,1 milioane de lei. În vederea înființării Centrului de zi pentru copii aflați în risc de separare de familie în localitatea Rona de Sus, primarul comunei Rona de Sus, Alexa Semeniuc a obținut aproximativ 2,1 milioane de lei pe Componenta C13. Suma de 1,78 milioane de lei va ajunge și la Copalnic Mănăștur pentru înființarea Centrului de zi pentru copii expuși riscului de a fi separați de familie în satul Făurești.


"În Maramureș, numeroasele proiecte locale câștigate și finanțate în administrațiile locale conduse de primarii social-democrați demonstrează angajamentul și capacitatea colegilor mei de a face tot ce trebuie pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor. Prin eforturile acestor profesioniști în administrație, comunitățile locale beneficiază de dezvoltare și prosperitate, reflectând dedicarea primarilor noștri aflați în slujba cetățenilor", a declarat deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro