The Best bookmaker bet365 Bonus

Interesul pentru vaccinare, tot mai scăzut. Mai multe centre din țară vor fi închise


Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), anunță că mai multe centre de vaccinare vor fi închise sau vor avea programul modificat din cauza numărului redus de persoane care se imunizează.
Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunțat marți că s-a finalizat evaluarea eficienței centrelor de vaccinare fixă.
Ca urmare, autoritățile au decis să închidă mai multe centre de vaccinare, să modifice programul de funcționare sau să reducă din numărul de fluxuri.Activitate sistată temporar în unele centre de vaccinare

„În urma propunerilor primite de la DSP-uri în 11 centre de vaccinare activitatea va fi sistată temporar. Se reduce programul de lucru în 127 de centre de vaccinare și sunt închise 70 de fluxuri din centre de vaccinare care aveau peste trei sau patru fluxuri la care activitatea era redusă. La nivelul fiecărui centru de vaccinare va fi afișat programul de lucru. Va fi actualizat programul centrului de vaccinare în platforma națională de programare a vaccinării”, a spus Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Medicul Valeriu Gheorghiță a mai anunțat că în permanență se face managementul stocurilor de vaccin, astfel încât să existe un echilibru între dozele primite de România și numărul persoanelor vaccinate. În următoarea perioadă România va primi, la cerere, mai puține doze de vaccin.

https://www.descopera.ro/dnews/19747685-interesul-pentru-vaccinare-tot-mai-scazut-mai-multe-centre-din-tara-vor-fi-inchise

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro