The Best bookmaker bet365 Bonus

Baia Mare participă din nou la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!


Municipiul Baia Mare se implică pentru a treia oară în organizarea Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, alături de Asociația RoRec și partenerii locali de colectare.

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice este inițiativa WEEE Forum, o asociație internațională non-profit a organizațiilor colective ale producătorilor de echipamente electrice și electronice. Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru a atrage atenția consumatorilor asupra importanței colectării selective a aparatelor uzate, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea lor.  În ultimii 5 ani, rata de producere a deșeurilor electrice a crescut cu 21%! Este esențial să înțelegem că ”deșeurile electrice reprezintă un flux care ridică o provocare din ce în ce mai mare: numărul de dispozitive electrice și electronice este în continuă creștere, precum și nevoia de materiale necesare pentru fabricarea produselor”, ne spun reprezentanții WEEE Forum.
 
Prin implicarea pentru a treia oară în acest proiect, Baia Mare își dovedește interesul pentru protecția mediului înconjurător și necesitatea colectării selective a acestor deșeuri.În Baia Mare și localitățile Blidari, Firiza, Valea Neagră va avea loc o campanie de colectare a acestor deșeuri în perioada 28 septembrie-26 octombrie 2020, în parteneriat cu Garda de Mediu Maramureș!

Iată mai jos detalii despre programul nostru:
•    În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.
•    Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la unul din următoarele puncte provizorii de colectare deschise în data de 17 octombrie 2020, între orele 10.00-16.00:
- la RFN,
- la intersecția bd. Republicii cu str. Lupului, lângă magazin Liana,
- la Semilună.
•    În data de 26.10.2020 la Centrul de Colectare DEEE Baia Mare - Str. Europa, nr. 25, începând cu ora 14:00, va avea loc o Tombolă pentru toți deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile sunt: 3 x mixer, 2 x cafetieră, 2 x fier de călcat, 2 x cuptor cu microunde digital, 1 x aspirator.
Ai grijă de mediu și de orașul tău! Vizitează www.colecteaza.ro sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!
 
Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Maramureș, dna Ana Iacob Solomeș, la numărul de telefon 0756 036 205 sau la email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro