The Best bookmaker bet365 Bonus

Reabilitarea drumurilor județene continuă cu tronsonul dintre Rogoz și Suciu de Jos


Deși traversăm o perioadă dificilă, investițiile în infrastructura rutieră a județului Maramureș continuă. Peste 4 kilometri de drum județean, între localitățile Rogoz și Suciu de Jos sunt asfaltați zilele acestea, investiția Consiliului Județean Maramureș pentru repararea acestui drum ridicându-se la peste 2 milioane de lei.
În această perioadă funcționează mai multe șantiere pe teritoriul județului, susținute fie prin finanțarea directă din bugetul Consiliului Județean Maramureș, fie prin fonduri guvernamentale sau europene, atrase de instituție în ultimii ani. Pe lângă tronsonul din Țara Lăpușului, în județ mai funcționează șantiere în Maramureșul Istoric, unde au fost demarate lucrările pentru DJ 186 pe Valea Izei și DJ 187 pe Valea Ruscovei. De asemenea, în Țara Codrului se toarnă covor asfaltic pe DJ 193, între Asuaju de Sus și Asuaju de Jos, pe o distanță de peste 4 kilometri, investiția de peste 2 milioane de lei fiind finanțată din resursele proprii ale județului.



    Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a amintit că reabilitarea drumurilor județene a reprezentat mereu una dintre direcțiile prioritare ale acestui mandat. „Am promis încă de la începutul acestui mandat, în anul 2016 că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, reabilitarea și îmbunătățirea stării drumurilor județene vor fi prioritățile mele. Mă bucur că societatea „Drumuri-Poduri Maramureș” dovedește că poate efectua lucrări de calitate pe întreaga rețea de drumuri a județului, fapt ce confirmă că susținerea pe care am acordat-o acestei societăți publice, atunci când alții doreau falimentarea sa, a fost o decizie bună”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro