The Best bookmaker bet365 Bonus

A fost emisă autorizația de construire pentru reabilitarea DJ 186 Valea Izei


Consiliul Județean Maramureș a emis, în 6 februarie 2020, autorizația de construire pentru executarea lucrărilor de reabilitatre pe tronsonul de drum județean DJ 186, Sector Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN17C).
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș, din data de 29 ianuarie 2020, aleșii județeni au aprobat modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiţie. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a arătat că adoptarea proiectului de hotărâre care a vizat modificarea principalilor indicatori tehnico-economici reprezintă un motiv de bucurie pentru maramureșeni, deschizând calea începerii lucrărilor de reabilitare. Totodată, acesta a menționat că, în aceeași situație favorabilă se află și DJ 187 de pe Valea Ruscovei, astfel că vor fi reabilitate și ultimele două tronsoane de drum județean, DJ 186 ȘI DJ 187, din cele șase începute în acest mandat al Consiliului Județean Maramureș.


Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și presupune reabilitarea a 39,3 km de drum care străbate localitățile Bârsana, Strâmbuta, Rozavlea, Șieu, Bogdan Vodă, Dragomirești, Săliștea de Sus și Săcel. Valoarea lucrării este de 91.891.820,71 lei fără TVA, iar executantul este Asocierea SC Autotehnorm SRL (ca lider de asociere) și SC Autotehnorm SRL - SC Blue Company SRL - SC OPR Asfalt SRL - Obras Publicas Y Regaidos SA - SC Road Design SRL.
Durata autorizației de construire este de 24 de luni de la data emiterii, interval în care trebuie începute lucrările de execuție autorizate. Durata totală de execuție a lucrărilor este de 48 de luni, calculate de la data începerii efective a lucrărilor, situație în care perioada de valabilitate a autorizației se extinde pe întreaga durată de execuție a lucrărilor autorizate.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro