The Best bookmaker bet365 Bonus

Delegația Voievodatului Podkarpackie în vizită la Aeroportul Internațional ”Maramureș” și la ATP Teach Center


Ceremonia de semnare a Acordului de cooperare între județul Maramureș și Voievodatul Podkarpackie din Republica Polonă a avut loc la începutul lunii septembrie, la Palatul Administrativ din Baia Mare. După momentul oficial, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea și Wladyslaw Ortyl, mareșalul Voievodatului Podkarpackie, alături de delegația oficială din Polonia și reprezentanți ai aparatului propriu al instituției județene au vizitat câteva obiective economice importante pentru dezvoltarea Maramureșului.
O primă vizită a fost efectuată la Aeroportul Internațional Maramureș dat fiind faptul că, în primăvara anului 2019, într-o vizită oficială în Polonia, delegația Consiliului Județean Maramureș, condusă de președintele Gabriel Zetea, a vizitat Aeroportul din Rzeszow.
”Am considerat oportun să le prezentăm oaspeților noștri și proiectul, în valoare de 20 de milioane de euro, derulat de către județul Maramureș, de reabilitare și prelungire a pistei Aeroportului Internațional Maramureș.

Ne-am bucurat cu toții de aprecierile oaspeților din Polonia și vom stabili împreună, în perioada următoare, strategii comune de dezvoltare economică în jurul aeroporturilor din cele două regiuni. Mulțumesc mult personalului Aeroportului Internațional Maramureș pentru prezentarea investiției noastre și mai ales pentru prezentarea amplă a planurilor de dezvoltare viitoare”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.
O a doua vizită alături de noii prieteni ai Maramureșului, respectiv delegația poloneză din Voievodatul Podkarpackie, în frunte cu Wladyslaw Ortyl, mareșalul Voievodatului a fost făcută la ATP TECH CENTER în Baia Mare. ”Mircea Cirț a fost, ca de obicei, o gazdă perfectă, și mă bucur că am reușit să impresionăm delegația poloneză. Primul camion produs în Maramures, TRUSTON, a fost senzația zilelor trecute în presa de profil și sper că este doar începutul unei povești de succes. Mulțumim ATP și îi mulțumim lui Mircea Cirț pentru primirea călduroasă”, a conchis șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata