The Best bookmaker bet365 Bonus

Se semnează contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare pentru DJ 186 pe Valea Izei


Caietele de sarcini pentru două contracte de finanțare extrem de importante pentru Maramureș au fost semnate în luna mai 2018, la Palatul Administrativ din Baia Mare, pentru reabilitarea drumurilor județene de pe Valea Izei și Valea Ruscovei.
Contractele așteptate zeci de ani de locuitorii din Maramureșul Voievodal sunt finanțate de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a și sunt în sumă de 175 de milioane de lei. Acestea vizează reabilitarea și consolidarea a 60 km din drumurile județene DJ186 Valea Izei și DJ187 Valea Ruscovei. După ce caietele de sarcini au fost publicate pe SICAP, în luna aprilie 2019 au fost desemnați câștigătorii lucrărilor de reabilitare pentru cele două tronsoane, însă licitația pentru DJ 186 Valea Izei a fost contestată. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a anunțat faptul că Tribunalul Maramureș a respins contestațiile depuse, astfel că miercuri, 24 iulie, contractul execuție a lucrărilor de reabilitare a drumului județean pe Valea Izei va fi semnat la Bârsana.


”Este o veste mare pentru Maramureșul Voievodal, o veste pe care o așteptăm cu toții de foarte mult timp. Tribunalul Maramureș a respins săptâmâna trecută contestațiile împotriva procedurii de achiziție publică, astfel că reabilitarea ultimului tronson de drum județean promis maramureșenilor în anul 2016 va intra în linie dreaptă săptămâna viitoare. Reabilitarea DJ 186 pe Valea Izei, între Barsana și Săcel va costa 116 milioane de lei, bani obținuți deja de la Guvernul României prin PNDL2”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata