The Best bookmaker bet365 Bonus

Drepturile migranților români în statele membre UE, prezentate de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni


Marți, 21 august, cu începere de la ora 10.00, în Sala ”Bogdan Vodă” a Consiliului Județean Maramureș, reprezentanții Ministerului pentru Românii de Pretutindeni oferă informații potențialilor migranți români cu privire la drepturile lor în statele UE.
În perioada 20 august – 25 septembrie 2018, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni organizează etapa a doua a campaniei ”Informare acasă! Siguranță în lume!”. Scopul campaniei este de a realiza o informare corectă și cât mai completă a potențialilor migranți români în ceea ce privește drepturile pe care le au în statele membre ale Uniunii Europene. Dată fiind complexitatea problemelor care fac obiectul campaniei, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a încheiat parteneriate cu Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții, asigurând astfel o informare profesională și autorizată.


Maramureșul este al doilea județ unde va avea loc informarea după ce campania va demara în București, Ilfov , în 20 august, cu începere de la ora 10.00. Reprezentanții Ministerului pentru Românii de Pretutindeni vor fi în Maramureș marți, 21 august, întâlnirea urmând să aibă loc cu începere de la ora 10.00, în Sala de ședințe ”Bogdan Vodă” din Palatul Administrativ, după care, cu începere de la ora 14.00, discuțiile vor continua cu reprezentanții autorității locale din județul Satu Mare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro