The Best bookmaker bet365 Bonus

Simpozionul ADI - MM la Centrul Millenium


La Centrul de afaceri Millennium din Baia Mare a avut loc un seminar organizat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ADI – Maramureş.
          Acţiunea s-a bucurat de prezenţa reprezentanţilor unor firme germane care au prezentat invitaţilor modele de implementare a unor proiecte pe POS Mediu. Vorbitorii au subliniat importanţa realizării unor proiecte viabile pe sectoare cum sunt gestionarea deşeurilor, alimentarea cu apă, protecţia mediului etc. precum şi importanţa comparării cu modelele germane în domeniu.
          „Este important ca ADIGIDMM să aibă un început, după cum e important să învăţăm din experienţa altora, care au implementat asemenea proiecte cu mult timp înaintea noastră. Începând cu acest an, Consiliul Judeţean Maramureş a demarat proiectul Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor.” – a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

          Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş a declarat: „Este foarte important să respectăm obligaţiile de mediu. Calitativ e important să fim la cel mai înalt nivel. Proiectele pe mediu şi pe gestionarea deşeurilor sunt proiecte strategice.”

          Primarilor din comunele şi oraşele maramureşene le-a fost prezentat un istoric al ADI, dar şi al proiectelor implementate.

          Directorul Vital, Geza Gasparik: „Îmbunătăţirea calităţii apei este o preocupare continuă a noastră. De aceea, lucrăm împreună pentru asigurarea unor servicii de calitate. Maramureşul are un specific aparte în comparaţie cu restul ţării. Din toamna acestui an, în multe din oraşele judeţului, calitatea apei se va schimba radical.”

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata