The Best bookmaker bet365 Bonus

Ce șanse au elevii din clasele a III-a să învețe după manuale digitale, din septembrie


Ministerul Educației pregătește lansarea licitației pentru achiziționarea de manuale digitale pentru elevii care încep, în septembrie, clasa a III-a. “Caietul de sarcini pentru licitația de manuale pentru clasa a III-a este finalizat și se află spre validare la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP)”, a spus pentru HotNews ministrul Sorin Câmpeanu, potrivit căruia licitația va fi lansată cel târziu într-o săptămână.
Procedura se va derula duoă reguli diferite de cea de aul trecut, pentru manualele de la clasele I și a II-a. “Am fost deosebit de atenţi, pentru a elimina orice aspect care are putea să genereze posibilitatea apariţiilor constațiilor.

În acest sens, am prevăzut un număr de maximum 3 variante de manual (fata de 6 variante, la licitația de anul trecut – n.r.), pentru a selecţiona doar manualele care la evaluarea calităţii obţin cel mai mare punctaj şi am solicitat - asta este în discuţie acum şi sper să înţeleagă şi cei de la ANRMAP - ca licitaţia să se desfăşoare în 2 etape: prima etapă - o preselecţie care să lase în competiţie doar propunerile ce depăşesc pragul minim de calitate, a doua etapă - să se facă selecţia conform tuturor prevederilor OUG 34, calitate/preţ. Dar să nu introducem în etapa 2 decât manualele de foarte bună calitate”, a explicat ministrul.

Acesta a spus că manualele trebuie să fie gata până în septembrie, însă “în măsura celor care depind de noi. Dacă vor exista contestații, atunci acestea nu depind de Ministerul Educației”.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=40635:ce-sanse-au-elevii-din-clasele-a-iii-a-sa-invete-dupa-manuale-digitale-din-septembrie&Itemid=792

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro