The Best bookmaker bet365 Bonus

Sporting Recea promoveaza valorile fotbalului maramuresean la Faza Zonala de la Tg Mures

Chiar de Ziua Copilului, de la ora 18:30 tinerii fotbalisti pregatiti de Danut Sabou joaca impotriva celor de la Gloria Bistrita

Dupa cum v-am anuntat in materialele anterioare, in Etapa Interjudeteana elevii lui Danut Sabou  au trecut de cei ai „marelui” Ioan Naum de la Bihor,  motiv pentru care s-au calificat mai departe, fapta pentru care au fost „pedepsiti” sa participe la Tg Mures, la Faza Zonala.

Conform tragerii la sorti facute la sediul Federatiei Romane de Fotbal, baietii nostri intra imediat in pita, ei urmand sa dispute primul meci chiar de Ziua Copilului, de la ora 18:30, impotriva celor de la Gloria Bistrita, echipa unde antrenorul maramuresenilor a jucat ca fotbalist.
Aveti mai jos programul meciurilor!
Bobi Sabou se bazeaza pe urmatoarea formative: portar - Samoila Daniel; fundasi - Gherman Paul, Variu Robert, Ochian Sebastian, Serban Sorin; mijlocasi - Varga Gratian, Suciu Tudor, Morar Rares, Becsi Denis; atacanti- Boje Bogdan, Pop Calin.
Alaturi de acestia vor mai fi Gherasim Cristian, Ghereben Marius, Man Eduard, Sasaran Danut, Filip Denis, Szabo Cristian, Macovei Gabriel, Negreanu Raul, Trif Adrian.
Le dorim pustilor nostri succes!
Oricum, suntem mandri de voi!

http://www.frf.ro/sites/default/files/juniori/Programul%20etapei%20zonale%20Juniori%20C%20mai%202014.pdf

http://frfotbal.ro/infoMeci.php?game_id=63092

http://www.necenzuratmm.ro/sport/43894-cs-sporting-recea-joaca-n-faza-zonala-la-tg-mures.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro