The Best bookmaker bet365 Bonus

Știința Explorări Baia Mare și SCMU Craiova au nevoie de victorie în meciul de sâmbătă !


Suspans total în divizia A1 de volei masculin, înaintea disputării ultimei etape, care va stabili ocupantele locurilor 2-6. Clasamentul sezonului regulat, arată în acest moment astfel: 1. Tomis Constanța 51p, 2. SCMU Craiova 46p, 3. CSVM Zalău 44p, 4. Dinamo 38p, 5. Știința Explorări 37p, 6. Unirea Dej 36p.
 Știința Explorări - SCMU Craiova și Unirea Dej - Dinamo București sunt partidele în care toate cele patru formații sunt nevoite să joace la victorie, pentru a se poziționa cât mai bine înaintea play-off-ului.

O eventuală victorie, i-ar putea propulsa pe băimăreni, chiar pe locul 4, în cazul în care Dinamo pierde la Dej. Și SCMU Craiova are nevoie de victorie, pentru a termina sezonul regulat pe locul secund și implicit a se califica direct în semifinale. Oltenii se duelează pentru locul 2 cu CSVM Zalău, echipă care mai are de disputat o restanță, pe teren propriu, cu LPS Piatra Neamț. Pentru a-și realiza obiectivul, craiovenii și-au luat toate măsurile, și au jucat cu rezervele miercuri, în Cupa României, în partida de la București cu Dinamo. În funcție de rezultatul întâlnirilor de la Baia Mare și Dej, Explorări poate termina sezonul regulat pe locurile 4, 5 sau 6, iar SCMU Craiova pe 2 sau 3. Cert este că cele două formații nu se pot întâlni din nou, în prima fază a play-off-ului.
 Unirea Dej și Dinamo, sunt nevoite să joace și ele la victorie în meciul lor direct, care este de asemenea decisiv, pentru stabilirea clasamentului la finalul sezonului regulat.
 În prima fază a play-off-lui, echipa de pe locul 3 va întâlni ocupanta locului 6, iar formația de pe 4 se va duela cu echipa de pe locul 5, după sistemul două victorii din trei. Formațiile mai bine clasate vor disputa două meciuri pe teren propriu.
 Tomis Constanța (1) și formația de pe locul 2 se califică direct în semifinale.
 Programul etapei a XX-a, ultima a sezonului regulat (sâmbătă, 1 martie):
  - Știința Explorări Baia Mare - SCMU Craiova (ora 17,oo)
 Partida va fi arbitrată de Bogdan Stoica (București) și Dan Buhățel (Cluj Napoca). Observator va fi Cornel Malaxia (Bucuresti).
  - Unirea Dej - Dinamo (ora 17)
 - Phoenix Șimleu Silvaniei - CSM București (ora 18)
 - Tomis Constanța - Universitatea Cluj Napoca ( se joacă la Cluj Napoca)
 - Arcada Galați - LPS Piatra Neamț (s-a jucat aseară)
 - CSVM Zalău va sta.
  P.S. Tot mâine se va disputa și restanța dintre CSVM Zalău și LPS Piatra Neamț.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro