The Best bookmaker bet365 Bonus

Volei european. Stroitel Minsk - Știința Explorări 3-1. Băimărenii părăsesc Challenge Cup cu fruntea sus!


Știința Explorări Baia Mare a fost eliminată în turul II al Challenge Cup de formația Stroitel Minsk (Belarus). După ce Stroitel a câștigat prima manșă disputată în Baia Mare cu 3-1 (-17, 19, 21, 21),

echipa din Belarus a învins și ieri, în returul de pe teren propriu, cu același scor 3-1 (-32, 25, 18, 18).Băimărenii au demonstrat însă că nu au mers la Minsk în excursie și în primele două seturi, ambele terminate în prelungiri, s-au bătut de la egal la egal cu adversarul. În primul set Explorări s-a impus cu 34-32 (35 min.), după care Stroitel a câștigat setul 2 cu 27-25 (29 min.). Ultimele două seturi au fost adjudecate de gazde cu același scor 25-18, în 23 și respectiv 25 de minute.
 La meciul disputat în Palatul Sporturilor din Minsk au asistat aproximativ 2200 de spectatori.
 Explorări a evoluat cu formula: Răileanu 5p, Negrean 7p, Țuțea 20p, Suson 19p, Socaciu 9p, Cuciureanu 10p, Tofan (libero). Au mai jucat: Moisa 2p, Veber 2p, Păștean, Neamț și Nagy. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop II.
Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări)a declarat: „A fost un meci bun din partea noastra în primele 2 seturi. Cu mai multă concentrare pe finalul celui de-al doilea, puteam intra în setul 3 cu un avantaj de 2-0, greu de anticipat la începutul meciului. Este greu de spus dacă în acele condiții am fi reușit să ne calificăm, dar până la urmă este important că nu ne-am considerat eliminați din competiție după înfrângerea de la Baia Mare și am luptat până la final. Din acest moment ne vom concetra pe campionat, unde sperăm să scoatem rezultate cât mai bune pe acest final de tur”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2020  -  powered by DSdata