The Best bookmaker bet365 Bonus

Campanie de strângere de fonduri a Asociațiai Esperando prelungită pentru 12 luni


Comisia juridică, integrare europeană, cultură, învățământ, tineret, sport și protecție socială a Consiliului Local a aprobat prelungirea campaniei “Sprijinul tău este un pas spre normalitate", pentru o perioadă de 12 luni.
Începând cu data de 15 iulie 2021, Asociația Esperando are aplasate urne de strângere de fonduri în mai multe locații din Baia Mare: Eurohotel, Casieria Vital, magazine ale Fermei Zootehnice, Hotel Mara, Servil - Dact- birou copiat acte-foto, Magazin Silvarom, Magazin LEMS, Spartan, Toflo SRL, Fast Doner, Bar Cultural Colonello, Magazin Mixt Legume Fructe (G. Coșbuc, nr.12).
Scopul campaniei este de a colecta fonduri care să ajute la îmbunătățirea condiţiilor şi activităţilor oferite persoanelor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, de către Asociația Esperando.
Ședințele de recuperare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, etc. sunt o parte din activităţile datorită cărora ei reuşesc să se dezvolte şi să îşi îmbunătăţească starea de sănătate.


Pentru aceasta, avem nevoie de sprijinul comunității, al oamenilor care aleg să nu rămână nepăsători la nevoile celor din jur.
    Orice donație, oricât de mică, este de folos pentru transformarea vieții persoanelor cu dizabilități și suntem recunoscători pentru ea.

Mulţumim celor care au fost de acord să sprijine în continuare Asociaţia Esperando prin oferirea unui spaţiu pentru amplasarea urnelor în incinta locaţiilor administrate de ei, dar și celor care au ales și vor alege să doneze pentru a ne sprijini în demersul nostru.  

Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie pe str. Colonia Topitorilor, nr.14, Baia Mare sau la tel: 0362 401363, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ,


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro