The Best bookmaker bet365 Bonus

Concert Caritabil sub sloganul "Ajută pentru a fi ajutat"


Luna decembrie este aproape. Este luna în care surprizele plăcute se ţin lanţ, luna în care ne bucurăm să ne întâlnim cu susţinătorii proiectelor noastre. De şapte ani încoace, în pragul sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Prietenii Spitalului “Dr. Costantin Opriş” organizează un Concert Caritabil sub sloganul "Ajută pentru a fi ajutat". Iată, cu bucurie, vă spunem că am ajuns la a VII-a ediţie, una deosebită prin prezenţa pentru prima dată la Baia Mare, în această formulă, a doi artişti speciali. Doi muzicieni desăvârșiți, violoncelistul Adrian Naidin și Ionuț Micu, toboșarul trupei Compact, se reunesc pentru o aventură într-un univers imaginat la granița jazz-ului cu rock-ul, la granița muzicii culte cu un filon etno autentic. Percuții în rafale și un violoncel rebel, etno și rock, apă și foc, mângâieri șoptite și ritmuri « Tari ca piatra »: un spectacol eveniment care va avea loc joi, 7 decembrie 2017, începând de la ora 19 :00, la Teatrul Municipal din Baia Mare.

Prezentat cu casa închisă de două ori în aceeași zi la Teatrul Național din București, proiectul “Pân la Rai”este un experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin, care cântă din nou, trecând cu măiestrie peste capriciile vremurilor, pentru a-și îmbrăca acordurile în iubire adunată în toate formele ei, într-un suflet zidit în emoții.  
Fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi utilizate pentru înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculară al Spitalului Judeţean de Urgenţă " Dr. Constantin Opriş " Baia Mare.
Așa cum i-am obișnuit pe prietenii şi spectatorii noştri, la finalul spectacolului, în foaierul teatrului, ne vom îndulci poveștile cu prăjituri care au amprente de  "Lapte și miere", cu pancovele tradiționale și ne vom încălzi vorbele cu un vin cald oferit de Crama Millennium.
Îi așteptăm, cu mare drag, pe toţi iubitorii muzicii de calitate şi ai actelor filantropice!
 
Suntem recunoscători față de toți cei care n-au ezitat să se alăture proiectelor noastre, care ne-au fost alături pentru ca noi să reușim să ducem la îndeplinire toate obiectivele propuse, obiective care au vizat comunitatea maramureșeană.
Mulțumiri tuturor partenerilor și sponsorilor evenimentului:
FERMA ZOOTEHNICĂ, SIFA INTERNATIONAL, FARMACIA NORDPHARM, PALM SPRINGS, IL PADRINO, LA FONTANA, LAPTE ȘI MIERE, TIPOGRAFIA EUROTIP, CRAMA MILLENNIUM, TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE, VIVO! , KISS FM, ZIARMM, TL +, SOCIAL FM , precum și tuturor celor care vor fi prezenți!
Vă mulțumim și vă asigurăm de toată consideraţia noastră!
Ajută pentru a fi ajutat!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata