The Best bookmaker bet365 Bonus

Arhanghelii Mihail şi Gavriil – ocrotitorii spirituali ai jandarmilor


Jandarmii maramureşeni au devenit, începând cu anul în curs, ocrotitorii a 12 copii din cadrul Casei de tip familial nr. 2  Baia Mare.
     Astfel, aşa cum Jandarmeria Română i-a ales drept patroni spirituali pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, personalul Jandarmeriei Maramureş a hotărât să devină ocrotitorii copiilor din cadrul Casei de tip familial nr. 2  Baia Mare, participând la o serie de acţiuni de binefacere organizate în sprijinul lor.
    Copii vor primi joi, 07 noiembrie a.c., articole de îmbrăcăminte iar ziua de vineri va fi dedicată în totalitate lor, jandarmii pregătindu-le o serie de surprise. Astfel, la ora 09.30 copiii sunt aşteptaţi la sediul Jandarmeriei Maramureş unde le vor fi prezentate cele mai importante aspecte din activitatea jandarmilor.

De asemenea, copii sunt invitaţi să ia parte la această zi cu semnificaţii deosebite care va fi sărbătorită în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş printr-o serie de activităţi evocatoare şi ceremonii religioase în capela unităţii.
    Ziua va continua în centru comercial Gold Plaza Baia Mare unde copiii vor avea un timp de recreere la locul de joacă „Clubul Magic” din incinta complexului băimărean, urmat fiind de servirea mesei. Începând cu ora 13.30, copiii aflaţi sub „ocrotirea” jandarmilor vor viziona un film special pentru cei de vârsta lor la cinematograful Cinema City.
    Jandarmeria Maramureş mulţumeşte celor ce au răspuns solicitării de a participa la acţiunea de caritate iniţiată oamenii legii. Astfel, în acţiunea lor jandarmii au fost sprijiniţi de Cinema City Baia Mare, de societatea StitchArt Baia Mare precum şi de Hotelul Carpaţi Baia Mare, Clubul Magic din complexul comercial Gold Plaza.   

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro