The Best bookmaker bet365 Bonus

Ca-n România…

Microbiştii sportului rege, fotbalul, ştiu că a început un nou sezon fotbalistic în România. Dar nici n-a început bine şi deja sunt probleme multiple: unele cluburi nu sunt de acord cu obligativitatea introducerii unui fotbalist sub 21 de ani pe teren, unele echipe participante în cupele europene vor să-şi amâne meciurile din prima etapă (!) şi cred că ce este mai grav, încă nu se ştie cine va evolua în Liga I, Rapid Bucureşti sau Politehnica Timişoara, prima echipă fiind în pragul falimentului şi provocându-i lacrimi de crocodil fostului vicepremier şi „scriitor” George Copos. Oricum dacă bănăţenii acceptă să evolueze în Liga I o vor face şchiop, fiind penalizaţi cu 12 puncte, şi cu şanse minuscule de a evita retrogradarea.


Întrebat de toate acestea, noul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone a spus că şi campionatul românesc este o oglindă a societăţii în care trăim, de douăzeci de ani ni se tot promit autostrăzi dar le vedem doar pe hârtie iar în sănătate şi educaţie este dezastru. Câtă dreptate are! Dar aş dori să-i reamintesc aceluiaşi Ioan Andone că un medic sau profesor câştigă în jur de 400-500 euro pe lună iar un „fortbalist”, ilustru necunoscut, câştigă lunar între 3.000-20.000 de euro. Şi asta pentru ce?! Ca să ne facem de râs când jucăm la o competiţie europeană sau mondială ori în cupele europene unde suntem „ciuca bătăilor”?! Tare curios sunt să văd ce va face noul selecţioner german Christoph Paul Daum (premieră pentru România un antrenor străin), mai ales că o parte a presei autohtone şi a antrenorilor români în frunte cu Laurenţiu Aurelian Reghecampf de la Steaua l-au primit cu reticenţă, indiferenţă şi răutate, în încercarea neamţului de a califica naţionala la Campionatul Mondial din Rusia din 2018.
Cum Politica şi Fotbalul sunt domeniile cele mai accesibile românilor cărora le place să se audă vorbind, şansele sunt de partea lor. A început campionatul naţional cu…13 echipe deocamdată iar alegerile parlamentare se apropie! Să bată gongul, circul poate să înceapă!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro