The Best bookmaker bet365 Bonus

Relaxaţi şi agitaţi

N-am urmărit de multişor scena politică românească şi cred că nu am pierdut nimic. În final şi la urma urmei politicienii români spun şi declară una şi fac tot cum vor ei, vezi de exemplu cum îşi votează pensiile speciale într-o perioadă în care pensionarii sunt executaţi silit că nu pot să-şi achite ratele la Casa de Ajutor Reciproc, să-şi plătească taxele, iar un cetăţean român liber trăieşte cu mai puţine calorii pe zi decât un criminal sau violator aflat în puşcărie!

Revenind la scena politică, aşa cum era de aşteptat moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a căzut la vot în parlament, cu 207 voturi pentru şi 8 împotrivă. Liberalii aveau nevoie de 274 de voturi pentru a trece moţiunea şi a dărâma Guvernul Ponta. Până la urmă nici cei care au iniţiat-o n-au crezut cu adevărat în ea, era doar o chestiune de imagine. Poate că vom asista la ceva normal şi premierul Victor Ponta îşi va duce mandatul până la sfârşit, mai ales că multe măsuri pe care le ia sunt în avantajul românilor, vezi mărirea substanţială a salariilor medicilor, apoi a profesorilor cu 10% iar de anul viitor şi a pensiilor. Şi fiindcă facem vorbire de partidul cel mai mare din România, PSD, să spunem că pentru preşedinţia lui a rămas un singur candidat, ( Robert Negoiţă retrăgându-se ) în persoana lui Liviu Dragnea, ceea ce îmi aminteşte, vrând-nevrând, de partidul unic PCR şi tovarăşul Nicolae Ceauşescu!
Cârcotaşii, bârfitorii spun că cei care jubilează în atare condiţii sunt cei din opoziţie, deoarece după validarea de către Congresul PSD a lui Dragnea acesta va fi săltat de către ştiţi dumneavoastră cine în Dosarul referendumului ca să slăbească partidul şi coaliţia, iar pe unii mai slabi de înger să-i determine să treacă în PNL. Om trăi şi om vedea! Scenarita e la mare putere cu puţin timp înaintea alegerilor! PMP-ul nu stă nici el degeaba şi acolo unde are trecere, mă refer la posturi TV, ne ameninţă că vor Primăria capitalei! Români, ştiţi cine ar mai putea candida?! Da, aţi ghicit! Traian Băsescu!!! El ar fi bun acolo, la cum cunoaşte el capitala şi matrapalzâcurile pe care le-a făcut! Măcar, dacă va fi ales, ar repara moral şi material tot ce a făcut în mandatele anterioare prin abuzuri şi ilegalităţi greu de imaginat. Răspunsul lui Băsescu la întrebarea dacă va „catinda” sau nu la Primăria Bucureştiului a fost una între da şi nu, trebuie să vadă omul cum se prezintă în sondaj, nu să se arunce ca „chiorul” în luptă. Şi când te gândeşti că mai anul trecut a declarat că de abia aşteaptă să-şi crească nepoţelele! S-o fi referit la Elena Gabriela Udrea?!
 Deocamdată cel mai relaxat personaj politic român este dottore Victor Ponta, n-are treabă cu şefia PSD-ului, Liviu Dragnea i-a promis sprijin ca prim-ministru în cazul în care va fi ales ( ! ) şi pleacă într-o vizită de lucru în Iordania. Printre cei mai agitaţi se pare că sunt ex-premierul Călin Popescu Tăriceanu şi primarul Băii Mari Cătălin Cherecheş vizaţi de  D.N.A. Pentru băimăreni a fost şi este o adevărată lovitură deoarece toţi băimăreni sunt de acord că primarul Cătălin Cherecheş este cel mai harnic şi devotat primar pe care l-a avut Baia Mare vreodată, şi asta se vede peste tot unde mergi.
Şi acum cu voia dumneavoastră iar nu o să mă mai uit la televizor vreo două săptămâni fiindcă tocmai citesc un roman de Joseph Conrad. Vă propun cu drag şi dumneavoastră această reţetă!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro